Havl. Brod - Nymburk
17:00 2. liga ČR
Výhra domácích @1,80 Tipsport
5/5
Po dlouhé době tady na webu jedu full stake a hned napíšu proč. Na tento zápas jsem čekla celý týden a došlo přes na to, v co jsem doufal. Havlíčkův Brod vyhlásil před szónou ty nejvyšší cíle. Tým byl vhodně doplněn a chce se rvát o postup do první ligy. Výsledky by mohly být lepší. Ztráta byla především výhra až v prodloužení s Pelhřimovem, tam šel ale Brod z plné únavy. Nepotěšila ani domácí prohra s Kolínem, zápasjsem ale viděl a určitě bych jí označil jako nespravedlivou. Naopak výhra v silném Táboře a následné přejetí Budějovic značí dobrou formu. Brod má velmi dobrý útok, kdy podle očekávání řádí především první lajna, která je na tuhle soutěž hodně velký nadstandard a prakticky sama dokáže udělat zápas. Doladili ještě návrat zkušeného beka z Francie, takže taky jenom plus. Co se týče branky, tam mají velmi kvalitní duo. Nastoupí nejspíše Panec, což je super gólman.
Nymburk je sice první, ale trošku bych to přičetl štěstí a dobrému losu. Tým je praktický stejný jako minulou sezónu a to skončili na 8. místě a i letos bych je tipoval na takový lepší střed. Jak jsem říkal, to umístění je především díky losu, kdy udělali slabej Jindřichův Hradec, Pelhřimov a naopak výhra v dobrém Kolíně byla dost šťastná. Když v poslední třetině otočili zápas, který měl soupeř v klidu dohrát.
Celkově ta kvalita a ambice obou týmů jsou odlišné. Havl. Brodu navíc v tabulce ještě nepřičetly body za výhru 5:0 proti Hradci. Tzn. že mají 11 bodů a zápas s Nymburkem je tak bojem o první místo. Kurz je nastaven nesprávně, trestám.