Palát over 18:16 TOI
Palát tu hraje super...je zápas od zápasu lepší a nebezpečnější...proti Kanadě měl TOI 19:38. Hraje přesilovky a i oslabení...a to jsou sekundy navíc...
hrál 2.lajnu s Hanzalem...to klapalo...teď bude v 1.lajně s Voráčkem a Plekancem. Tohle by taky mohlo klapat...Palát dostane hodně prostoru. Tuhle hranici bude atakovat...čeká se vyrovnaný zápas a jeho kvalita tu bude potřeba, i kdyby se to stáhlo na 3.lajny, tak tam bude. Těch cca 6 minut na ledě ve třetině dostane.
over 18:15 kurz 1,8 2/5 tipsport
---------------------
Nakládal over 21:30
on a Kempný jsou dva nej beci v týmu. Hraje přesilovky a oslabení, je stejně jako Kempný na ledě. Dříč a já věřím, že dneska dostane hodně prostoru...bude potřeba jeho zkušenost...tahle hranice není na obránce nijak vysoká, když točíme 6 beků a já věřím, že ji překoná. S Kanadou, kde bylo rozhodnuto se dostal přes tuto hranici o pár sekund.
over 21:30 - tipsport 1,82 vklad 2/5
----------------------------------------
Panarin over 15:40
tady musím jít do overu. Hráč, který je rychlý a nebezpečný.
Hraje sice 3.lajnu, ale je na přesilovkách a těch 5 minut ve třetině dostane. Je dravý a v tomto zápase se ukáže možná i jako střelec. Čeká se hodně vyhecovaný zápas a Panarin si tu svou minutáž odehraje. V zápase se SWE měl 15:48...teď se dostane podle mne za hranici 16:00
tip over 15:40 - 1,82 vklad 2/5 tipsport