Zápas: HC Orli Znojmo – HC Bolzano
Tip: X2
Kurz: 1,8
Sázkovka: Bet 365
Stake: 2/5
Kdy a kde: Hostan Aréna (4 800 diváků)
Zápas mizerného s ještě mizernějším a kdo bude míň mizernej ten vyhraje!!
Domácím se po loňské sezóně a finále rozpadla kostra týmu která odešla za lepším. Znojmo sice sehnalo 9 posil ale!! Za pořádnou posilu já považuji jen Schwarze v bráně. Ale ten chudák opravdu na vše sám nestačí. Znojmo jsem viděl osobně v Brně na Kometě, vím že srovnávám nesrovnatelné (Bolzano), ale to co jsem viděl byla malá, teda spíš velká katastrofa! Obrana mizerná a útok neexistoval. Nakonec dostali jen 4 kusy ale to si pak Kometa dělala exhibici a bavili diváky.
Znojmu chybí střelec. Tři branky ve třech utkáních a hlavně hoří obrana jako papír. 5-6-5 tolik dostali branek v ligových zápasech! Tahají sérii 9 proher v řadě a v těch devíti zápasech dostali 40!!!!! branek!!! A vstřelili pouze 12!!!! A i podle vyjádření fans Znojma budou letos rádi za PO!
O to hůř že k nim přijíždí neoblíbený soupeř z Itálie! Start do sezóny dost podobný. Tři prohry, z toho jedna po nájezdech – ten poslední. Nutno podotknout že Bolzano takové sady nedostává! A dokonce s Innsbruckem v jednom zápase nastřílelo víc jak polovinu gólů Znojma za celou dobu přípravy, tedy 7 bohužel 8 dostalo. Tým je prošpikovaný Kanaďany a Američany. Ale spíš útočníky a tak „italská“ obrana taky vcelku hoří. Ale v přípravě si dali třeba i Ingolstadt.
Je to sázka na to že si asi sázkovky ještě neuvědomily že Znojmo je spíš průměrný tým, který opravdu letos nedosáhne ani podle mě na SF. Mizerná obrana, mizernej útok! Bolzano sice taky není nic extra ale na Znojmo docela umí a kurzy opravdu nesedí. Podle mě by měla být rovina a tak nelze než vsadit neprohru hostů v krásném kurzu.
GL FULHAM