Martin - B.Bystrica | 18:00
Tu je favorit čo sa týka kvality a fin. možností jasný a sú ním hostia. Ja skúsim riskantnejší tip. Odohraté sú síce len 3 kolá, no ja myslím, že Martin bude zas nejaké tie body brať skôr doma na svojom menšom ľade. Tá kvalita tam trošku absentuje. V obrane skúsený Tabaček, prišli Fíni Rantanen a Pulli + Brňák čo by s mladíkmi mohlo ako tak fungovať. Chce to však trochu času na zohratie kedže posledný traja neodohrali nič v príprave. Smerom dopredu sú tam 2 lepšie útoky a 2 s mladšími hráčmi. Ono tých peňazí nieje toľko a "varí" sa z toho načo je. Bojovnosť mužstvu uprieť nemožno a doma čakám obetavosť ešte vyššie, tak ako tomu často bolo aj minulý rok.
Nič iné im ani nezostáva, kedže súper príde mimoriadne kvalitný a hladný po úspechu. Minuloročné finále by barani radi zmenili na zlato. Bystrica sa solídne posilnila, prišli zaujímavé zahraničné mená + taká tá kostra tam zostala. Zatiaľ 3 duely ked hned v úvode prehrali s Nitrou a Košicami (po PP). Následne výhra v Poprade.
Pre Martin je a aj bude každý bod dobrý. To mužstvo podľa mňa bude tak na hrane play-off. Nejaké tie nedostatky dokázali zakryť už aj min. sezonu bojovnosťou (hlavne mladší) a verím, že to predvedú aj dnes. S Bystricou totiž vždy uhrali doma aspoň bodík. 3 vlaňajšie zápasy (2-1sn, 4-2 a 1-2sn) boli dosť vyrovnané a teraz v úvode sezony čakám niečo podobné. Už vo ZVolene z toho mohol byť aspoň bod. Dnes by som si tipol do brány Corbeila namiesto Dzubinu. Ten pôsobil práve v Bystrici. Vidím na skôr bojovný hokej s menej golmi.
Zariskujem a dám X @ 4,5 tipsport. Opatrnejší 1X.. *4*