*5*Cau kluci, nevíte prosim kde sledovat hokej? Jsem v práci tak jestli je nějaký web stream kde by to jelo, bezplatný. Děkuji, pak klidně smažte. Moc diky*8*
*5*Cau kluci, nevíte prosim kde sledovat hokej? Jsem v práci tak jestli je nějaký web stream kde by to jelo, bezplatný. Děkuji, pak klidně smažte. Moc diky*8*
Moc se mi libi kurzy na vyssi pocet branek Kanady proti nemcourum. Jasne, akorat jednou dostali 5 fiku od finu a jinak porad v pohode, ale minule dostali 3 kusy od sveda za tretinu, pritom ti se strelecky na turnaji trapili. Ale kdyby na zacatku vyuzili drtivy tlak, asi bychom se bavili o jinem zapase. Kanada tu neni moc ofenzivni, ale stale se jedna o zapas Can-Ger. Zahraju v rozumnych vkladech Canada over 3,5 a 4,5 a taky za drobacek Canada vyhraje o 5 a vice, protože kurz pres 8 proste zahrát musím. Vzhledem ke kurzům to jsou pro mě povinné sázky
Uchida v hcp KO. Mohl vyhrát první set s double breakem, místo toho prohra v TB. Druhý set kromě jednoho gamu jen odchodil, bral si i medical TO, ale dohrál to. *15*
Tursynbayeva - Rajicova 2 KO
S.Naslund - nevyhraje OK*4*
Rajicova o 2b za Tursynbayeva. Kazaska na své poměry zajela opět slabší výkon, dokonce upadla. Ale ve výsledku ji to na Nicole stačilo
Tip! ZOH 2018 | Datum zápasu: 23.2.2018 02:00 | Tip: Nevyhraje | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
AC Milán vyhrálo 1-0, takže live tip ok.
Zeptam se mistnich. Nevite kdo nam bude zitra piskat s rusakama ??
Sleduje niekto arsenal?je tam sanca na otocku?
Plzeň to nakonec zvládla, takže tip na její postup OK
Tip! ZOH 2018 | Datum zápasu: 23.2.2018 02:00 | Tip: Rajicova | Kurz: 2.6 | Vklad: 2
Pěkné to na to AC stouplo *7*
v Plzni už bylo 10 rohů - over 9,5 rohů Ok
omluva za strelce z Euroligy, ani jednomu dneska nesla strelba, prestoze casu i strel meli dost.. TIP KO*13*
2008|
Tip! Uchida - Thompson | Datum zápasu: 23.2.2018 02:30 | Tip: Uchida +4.5 games | Kurz: 1.95 | Vklad: 3
HC Vovky Brovary - HC Halytsky Levy 6:2
kurz 4.75 potrestany!!! snad niekto si to prilozil este ...
pozeram prave z NBA na Magic vs Knicks.....hostia bez Porzingisa, coz je pre nich velka strata, Magic uz aj s dvojkou Vucevic a Gordon. I ked mozno bezpredmetna hra, ale hraju doma, vyhrali oba zapasy s Knicks v tejto sezone a hostia uz teraz bez Porziginsa a pri ich "forme" vonku...ja to nesledujem velmi, len samo viem, ze lotysska hviezda je out po zraneni, tak ma to napadlo, tych -3 na Magic doma, hm? :)
zlín - soči po první třetině 0:2. Soči není komplet, alesestava lepší než s kometou. Podle onlajnu soči nebezpečnější, podle předzápasového infa by měl jít v půlce do kasy Štůrala. Synot v livku Soči over 3,5 za 1,82, myslím, že i over 4,5 za 3,6 se dá zahrát.
Za chvíli hraje Plzeň EL s Partizanem. Úvodní zapas skončil 1:1 takže Partizan musí hrát a ne jen čekat. Navíc Plzeň je favorit a je tudíž větší sance ze půjde do vedení. Osobně si myslím ze pokud tu některý tým povede 1:0 tak držení míče určitě nevyhraje. Maxitip ma vypsáno 3,5 na větší držení míče hostů. Tipsport ma rovinu u hranice 56% u Plzně, takže bych volil under. Gl*4*