zjazd zeny-Vlhova vypadla po skolackej chybe KO, Paulathova 26. OK
zjazd zeny-Vlhova vypadla po skolackej chybe KO, Paulathova 26. OK
ČR 2:2 USA 2x Ko*10* Kubalík hrál strašně málo, ve druhé jen necelé 2 minuty..
Kovář neuvěřitelně 19:38*9* ten kluk mě bije zase o pár sekund
Červenka tam vždy zmzrnul a 19:54 *15*
Erat over jediný potěšil
*5**5*N.Rajicova - do 17.místa OK*4*
N.Rajicova - L.Hendrickx 1 OK*4*
2AKO OK*4*
K.Chen - Kim Ha nul 1 OK
Daleman - Tursynbayeva 1 OK
2AKO OK*4*
Osmond - Sakamoto 1 OK
Miyahara - Tennel 1 OK
Nicole Rajicova vyborna, jela na úrovni osobaku a po krátkém programu je na skvěle 13.pozici. Ostatní závodnice zajely víceméně to, co letos v soutěžích, některé i lépe cili to dopadlo dobře*4**5*
2003|
S.Goggia - vítěz OK*4*
Po jízdě Vonn už jsem věřil, ale při Mowinckel mi dost zatrnulo*9*
Bayern - Besiktas 5:0 hcp -2,25 OK *4*
ruku na srdce, přísná redka pro hosty v 16. minutě tomu dost pomohla
Shapovalov - Karlovic over 10,5 gemu v 1. setu - tip OK, ale pomerne haluz, spis big luck...
Mullhouse 3-3 , opäť cez remízu , pustili z 2-1 , domáci sa az priveľmi zahrávajú z účasťou v playoff .
Mizerná forma moja *13*
Camej, ale klidně i někdo jiný, pokud to sleduje.
Před půlnocí zápas Copa Sudamericana mezi Sport Rosario a Club Atlético Cerro. Příliš si neumím srovnat kvalitu těch dvou soutěží a týmu. Ale jeden ze zásadních faktorů by tu mohla být nadmořská výška. Rosario má stadion položený ve výšce cca 3000 metrů. Na to Cerro není vůbec zvyklé. Co jsem četl, domácí do toho jdou full, podpoření výhrou 4-0 v posledním utkání. Je to pro ně premiéra v tomto poháru. Proto by mě zajímala kvalita týmů. Aby případně ta nadmořská výška nebyla negováno nekvalitou domácího celku.
Tip! ZOH 2018 ČR : USA | Datum zápasu: 21.2.2018 04:10 | Tip: Kubalík počet střel nad 1,5 | Kurz: 1.62 | Vklad: 3
Sokolov OK - dle předpokládů, Hrouda 3+0
Litvínov KO - nebylo to špatný, šancí dost, trochu smůla, třetí gol vlastní a čtvrtý byl 5 na 3 , korekce pak přišla už pozdě
Teď už to napíšu jako člověk, takže livko Lustenau - Kitzbuhel průběžně 3-2, tudíž oba dají 2 a víc gólů OK
Je tu beny74? *15*
Tip! Bayern - Besiktas | Datum zápasu: 20.2.2018 20:45 | Tip: Bayern -2,25 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
2002|
Zvolen 7:2 LM
Overy Ko
Góly domácich Ok
Hostia ako favorit dneska katastrofa *13*
A 2AKO overy z tenisu jenom půl win (Opelka - Harrison OK a Sock - Raonic void). Kyrgios se odhlásil z turnaje, proto Raonic dostal jeho místo v pavouku a nehraje v 1. kole proti Sockovi.
Tip! Millman - Klein | Datum zápasu: 21.2.2018 02:30 | Tip: Over 19.5 games | Kurz: 1.85 | Vklad: 3