Tursynbayeva - Rajicova 2 KO
S.Naslund - nevyhraje OK*4*
Rajicova o 2b za Tursynbayeva. Kazaska na své poměry zajela opět slabší výkon, dokonce upadla. Ale ve výsledku ji to na Nicole stačilo
Tursynbayeva - Rajicova 2 KO
S.Naslund - nevyhraje OK*4*
Rajicova o 2b za Tursynbayeva. Kazaska na své poměry zajela opět slabší výkon, dokonce upadla. Ale ve výsledku ji to na Nicole stačilo
Tip! ZOH 2018 | Datum zápasu: 23.2.2018 02:00 | Tip: Nevyhraje | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
AC Milán vyhrálo 1-0, takže live tip ok.
Zeptam se mistnich. Nevite kdo nam bude zitra piskat s rusakama ??
Sleduje niekto arsenal?je tam sanca na otocku?
Plzeň to nakonec zvládla, takže tip na její postup OK
Tip! ZOH 2018 | Datum zápasu: 23.2.2018 02:00 | Tip: Rajicova | Kurz: 2.6 | Vklad: 2
Pěkné to na to AC stouplo *7*
v Plzni už bylo 10 rohů - over 9,5 rohů Ok
omluva za strelce z Euroligy, ani jednomu dneska nesla strelba, prestoze casu i strel meli dost.. TIP KO*13*
2008|
Tip! Uchida - Thompson | Datum zápasu: 23.2.2018 02:30 | Tip: Uchida +4.5 games | Kurz: 1.95 | Vklad: 3
HC Vovky Brovary - HC Halytsky Levy 6:2
kurz 4.75 potrestany!!! snad niekto si to prilozil este ...
pozeram prave z NBA na Magic vs Knicks.....hostia bez Porzingisa, coz je pre nich velka strata, Magic uz aj s dvojkou Vucevic a Gordon. I ked mozno bezpredmetna hra, ale hraju doma, vyhrali oba zapasy s Knicks v tejto sezone a hostia uz teraz bez Porziginsa a pri ich "forme" vonku...ja to nesledujem velmi, len samo viem, ze lotysska hviezda je out po zraneni, tak ma to napadlo, tych -3 na Magic doma, hm? :)
zlín - soči po první třetině 0:2. Soči není komplet, alesestava lepší než s kometou. Podle onlajnu soči nebezpečnější, podle předzápasového infa by měl jít v půlce do kasy Štůrala. Synot v livku Soči over 3,5 za 1,82, myslím, že i over 4,5 za 3,6 se dá zahrát.
Za chvíli hraje Plzeň EL s Partizanem. Úvodní zapas skončil 1:1 takže Partizan musí hrát a ne jen čekat. Navíc Plzeň je favorit a je tudíž větší sance ze půjde do vedení. Osobně si myslím ze pokud tu některý tým povede 1:0 tak držení míče určitě nevyhraje. Maxitip ma vypsáno 3,5 na větší držení míče hostů. Tipsport ma rovinu u hranice 56% u Plzně, takže bych volil under. Gl*4*
Tip! Plzeň - Bělehrad | Datum zápasu: 22.2.2018 19:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.71 | Vklad: 1
Tip! Zenit - Celtic | Datum zápasu: 22.2.2018 19:00 | Tip: under 2,5 | Kurz: 1.91 | Vklad: 3
acspCZ mam dotaz na boby.
Kdo je ten Won zac? Nejak mi tam mezi tema favoritama lita.
Chci dat dva duely...a potrebuji jen kopnout nejake last vysledky ci treninky, zda naaahodou nemas po ruce...