Tip! Sacramento - Lakers | Datum zápasu: 25.2.2018 04:00 | Tip: Randolph 15,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Tip! Sacramento - Lakers | Datum zápasu: 25.2.2018 04:00 | Tip: Randolph 15,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
vložil jsem do ostatních nějakou myšlenku na téma Ester Ledecká, ale teď jsem chtěl zkontrolovat kurzy a tipáč už to asi stáhnul. Bylo to ve společenských. Takže to můžete smazat...
Tip! Philadelphia - Orlando | Datum zápasu: 24.2.2018 23:00 | Tip: Simmons 16,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Třebíč -Vsetín.. 1 třetina remíz ok *4*
Třebíč Vsetín 1:4 over 4,5 OK*4*
2016|
2015|
team liquid vs vici gaming .tip : team liquid @1,49 synottip....pisal som aj analyzu do live betting ale to tu budem moct zdielat az za 10 min
jedna sa o esport
Jen doplnění k zápasu CS Marítimo – Vitória Guimarães ze sekce :
Už jsou k dispozici oficiální sestavy :
MARÍTIMO: Charles - Bebeto, Pablo, Zainadine, Rúben Ferreira - Gamboa, Fábio Pacheco - Ricardo Valente, Jorge Correa, Edgar Costa - Joel Tagueu
VITÓRIA GUIMARÃES :Douglas - João Aurélio, Dénis, João Afonso, Konan -
Celis, Matheus, Hurtado - Héldon, Sturgeon, Rafael Martins
Takže za hosty na stoperu 23ti letý Dénis Duarte, který je hráčem B týmu a v A týmu si ještě nejen v této sezóně, ale ani nikdy dříve nekopl ani minutu. Vedle něj 27ti letý João Afonso (3/1), který v zimě přišel ze španělské druholigové Cordoby. Chápu, že Dénise si z B týmu vytáhl trenér Campelos, ale stoperská dvojice hostů si dnes říká o průser. U domácích v základu argentinský Jorge Correa (2/0), který přišel před třemi týdny z argentinského Velezu Sarsfield a v minulém zápase s Avesem byl vyhlášen MOTM. Prostě mu to jde. Kursy na Marítimo šly bohužel dolů a už jsou favoriti. Ale @2,60 lze najít třeba u Fortuny a IMO to stojí za zkoušku... ;)
Tip! Ottawa - Philadelphia | Datum zápasu: 24.2.2018 20:00 | Tip: Stone - bude bodovat | Kurz: 1.6 | Vklad: 1
Tip! Minnesota - Chicago | Datum zápasu: 25.2.2018 03:00 | Tip: Over 219.0 points | Kurz: 1.93 | Vklad: 3
Stjernen smolne Void , neudržali vedenie 2-1 gólom Nunna 3,5 minuty pred koncom
Van Baarle KO, záverečný špurt pelotónu vypustil... dnes to nebolo vôbec tak selektívne ako som čakal, tá zmena trati oproti minulým rokom bola podľa mňa chyba... Dylan dostal defekt 55km pred cieľom v čase keď zaútočil Van Avermaet so Štybarom a stálo ho veľa síl sa vôbec vrátiť naspäť do pelotónu...
Cyklistický duel ze sekce bohužel KO. Wellens závod totálně prokaučoval Zaútočil na místě, kde to nemělo smysl. To ho stálo hodně sil, které mu už na konci chyběly.
díval jsem se na onlajnech na sestavu Hávru. Když porovnám sestavu s minulými zápasy, je to opravdu pouze torzo. Zápas je na livku
koníci dneska nic moc. Global Citizen sice easy winner, ale další dva se do cíle nedostali. Mě zachránilo, že jsem si dal Citizena i na vítěze, ale i tak šul nul...
karty zo sekcie fotbal bohuzial KO...sorry...zle odhadnuty zapas...cakal som ze to bude vyrovnanejsie..po polcase uz 4:0 a uz nebolo o co hrat..
Červenka 18:34 under OK*4*
2014|
Leicester - Stoke 14 rohů - over 10,5 rohů Ok