Tip! Philadelphia - Detroit | Datum zápasu: 6.1.2018 01:00 | Tip: Harris 18,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Tip! Philadelphia - Detroit | Datum zápasu: 6.1.2018 01:00 | Tip: Harris 18,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Kryptomeny...dnes som si pozrel tlacovku MF SR a tento rok sa zameraju na proces ZDANOVANIA obchodovania s kryptomenami..(.tak mame to tu)...keby sa radsej zamerali na to ako menej kradnut*13*
Tiket č.13 kvalifikacia Bischofshofen
A.Fannemel x Zajc..OK
Zyla x Wolny..OK
Tiket ..OK*4*
Tiket č.14 kvalifikacia Bischofshofen
Stursa V. - Polášek V. KO. Štursu by som prefackal. Fracek jeden. Doje... skok jak nikdo a ešte v cieli pred kamerou robí hujoviny. Pubertak zasraný. A to ho dotuje lyžiarsky zvaz. By som mu zobral lyže a dal doživotný zákaz na mostíky.
Damjan J. - Bartol T. KO
Tiket ....KO
1829|
dobrý večer, zajímaly by mě názory na dnešní euroligu, konkrétně crvena zvezda - zalgiris a bamberg - khimki. v prvním případě jde z mého pohledu o zápas 50/50, kde by mohla rozhodnout domácí palubovka, zalgiris měl proti olympiakosu štěstí, když mu tam padlo pár náhodných trojek a tím prakticky rozhodli zápas, avšak uznávám že mají formu (jako dokald slouží výhra nad fene), na druhou stranu si myslím, že zvezda je tým, který hraje doma o dost lépe než např venku, oba týmy jsou full
bamber je doma taky nebezpečný ale nemají moc formu, zdá se mi že po odchodu některých hráčů nedokázali plně nahradit a to se projevuje, doma ale jsou nebezpeční, každopádně khimki se skvělým shvedem by měli vyhrát, zvláště když chtějí do playoff
Tip! Svitavy - Brno | Datum zápasu: 6.1.2018 18:00 | Tip: over 151,5 bodů | Kurz: 1.9 | Vklad: 4
Tip! Vistal Gdynia - Byasen | Datum zápasu: 5.1.2018 19:00 | Tip: 2 | Kurz: 2.18 | Vklad: 2
Biatlon muži 2AKO OK, J. T. Boe bohužel KO, oba dvě chyby,Lindstroem dle předpokladu chyby udělal, ale Boe dnes nezastrilel ani svůj průměr, v lezce si to musí proste hlídat, dnes ho to stalo vítězství..
Tip! 2ako | Datum zápasu: 5.1.2018 22:00 | Tip: Albot + Dutra da Silva | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Tip! Bietigheim - Tolzer | Datum zápasu: 5.1.2018 19:30 | Tip: Oba týmy vstřelil 2 a více brane | Kurz: 1.76 | Vklad: 3
Tip! Grenoble + Třinec | Datum zápasu: 5.1.2018 17:00 | Tip: Grenoble TT over 3,5 + Třinec TT | Kurz: 2.06 | Vklad: 2
Tip! Brentford-Notts County | Datum zápasu: 6.1.2018 16:00 | Tip: Neprohra Notts County | Kurz: 2.66 | Vklad: 1
Tip! Nottingham Forest-Arsenal | Datum zápasu: 7.1.2018 17:00 | Tip: Oba dají gól | Kurz: 1.68 | Vklad: 2
Tiket č.14 kvalifikacia Bischofshofen v ostatných
Admiral - Sibir 2:3 pp
Tip total KO a to jsem se ráno radoval, že jde do brány Serebryakov.
Zápas jsem neměl prostor sledovat, ale statistiky po 2. třetině mě teda vyděsily.
Velká omluva za takový tip
59:45 Bergström OK, sám som neveril vzhľadom na otrasný výkon Sibiru
Dotaz fantasy
Tiket č.13 kvalifikacia Bischofshofen v ostatných ( na žiadosť GGBridge nové vlákno)
v sekci ostatní biatlon na dnešek *4**4*