Kanada tak jak sem predpokladal.. 6-7 kousku :-) Katchouk,Kyrou,Howden,Makar všichni posbírali body ;-) Raddysh mel ass ale nakonec mu ji smazli..Takze ten jedine nevysel *8*
Kanada tak jak sem predpokladal.. 6-7 kousku :-) Katchouk,Kyrou,Howden,Makar všichni posbírali body ;-) Raddysh mel ass ale nakonec mu ji smazli..Takze ten jedine nevysel *8*
Tip! SUI -GER | Datum zápasu: 5.1.2018 18:30 | Tip: Výhra domácí | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Z NBA - Thompson OK, Curry o bod KO.
Curry under 29.5 bodu Bet365 2/5 kurz 2.25.Je polocas a ma 14 bodu. Pada dost bodu a je to proste Curry. Ale hraci Houstonu ho brani osobne a vubec se k nemu nedostane mic. Je dost otraveny,protoze si vubec nezahraje a porad ho nekdo postrkava. Za me je ta hranice dost vysoko. GL
tip sekcia tenis*8*
*1*vlajkonoš ČR na OH*1*Postřehl jsem spekulujici zprávu, že Jarda Jágr by měl v Calgary skončit a sezónu dohrát na Kladně..nvm na kolik je to reálné či podložené info. Každopádně asi něco na tom bude. Kdyby k tomu skutečně došlo -přeci jen v CGY se trápí a dzegr vždy říkal, že nebude hrát někde, kde jen doplňuje soupisku - tak si myslím, že by udělal vše proto, aby se dostal na OH.. z čehož mi pak vychází, že není úplně nereálné, aby nesl naší vlajku.. kurz @150.00.. nech to ležet viď*9*
amici ak budu hrat to co doteraz idu domov, chyba im rychlost utekaju im tie puky posobia jak po flame
koukáte někdo USA - Švédsko ? viděl jsem jen chvíli a docela slušný tlak amíků, půjde něco zkusit v live ?
Sestup DEN ko...BLR me zklamali
Vipiteno 6:4 čistá OK hcp - 1 OK *4*
mladý borec domácích inkasoval 6 kusů *5*
Izrael dnes:
Ashdod - Herzliya 95:87.....Herzliya hcp +4.5 KO
skoda, hostia od stavu 51:47 pre domacich dostali 4 trojky v rade a to ich polozilo (po 3. Q boli trojky 12-3)...v poslednej uz domaci ani jednu nedali, hostia dali 4 a dotahovali, no uz neskoro...
H. Jerusalem - M. Haifa 84:79.....Haifa hcp +8.5 OK *4*
tu to bolo vyrovnane az do konca cely zapas...
tak Bielorusi to po... na plnej ciare
Kongsvinger velke KO, domaci posila v brane z del2, ale sa zlozili ako slovensky podnikatelia pred danovou kontrolou
Tip! Zimní olympijské hry | Datum zápasu: 9.2.2018 12:00 | Tip: ČR 4 a více medailí | Kurz: 1.6 | Vklad: 4
Vsetín 11:0 Kadaň, Přerov 8:3 Litoměřice 2ako celkem jasně OK oba zápasy šli hezky i v livku*4*
Rychlý dotaz, Bělorusko musí teď ve 20 vyhrát za tři body, že? *17*
1828|
Sekcia ostatní sporty, názor na investovanie
1827|
No,ako sa mi dari v zavodoch,tak tie dlhodobé čo som dával pred štartom T4M žiadna sláva.
Tiket č.1...celkové umiestnenie duel.
Geiger x Schlierenzauer....1,65 OK
Ammann 1-15 KO
---------------------------------------------------------------------------
Tiket č.3....taký tiket ,,na istotu"
P.Prevc 1-15 KO
Stoch x J.Kobayashi...1 OK
Kraft ..... 1-6 KO
----------------------------------------------------------------------------
Tiket č. 2 .... celkové umiestnenie...... je nádejne vyvíjajúci sa.
Stoch 1-3 náskok od 4m. 74b.
Wellinger x Forfang ..1 náskok 30b.