Tiket č.11.... Bergizel kvalifikacia v ostatných...
Tiket č.11.... Bergizel kvalifikacia v ostatných...
Tip! Bayreuth - Bamberg | Datum zápasu: 2.1.2018 19:00 | Tip: Bayreuth AH +7 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Z Bergizelu moc odomňa tiket nečakajte. Ak tak iba možno pocitovku z mobilu,lebo tam dnes vyrážam a budem na kvalde a aj závode. Bergizel sa skáče do jamy a poveternostné podmienky tam bývajú kruté pre závodníkov. Nie jeden krát sa tam odskákal len jednokolový závod a samotný závod tam trvá aj 3 hodiny. Ale zas kôli atmosfére je to niečo ako plný Iduna Park. Tak ak niečo hodím,tak len s dôverou 1,5.
Sekce hokej...baraz o udrzeni*4*
Tak tipáč už vyhodnotil, že nebyla podepsána žádná koaliční smouva. To bylo bez nervů, Bureš se o koalici ani nesnažil... *4*
dotaz ke skokům - Kraft s Ammannem z turné odstoupili?
Live KO.... MK ani gól.. 0-5
Tip! Melbourne Boomers - Perth Lynx | Datum zápasu: 3.1.2018 09:30 | Tip: 1 | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Tiket č.10... celkové umiestnenie T4M duel v ostatných....
1821|
Burnley - Liverpool 12 rohů - over 10 rohů OK
koníci dneska KO. Kurzy chycený dobře, všichni odstartovali níž, ale na win to nestačilo. Nejlíp zaběh Agrapart, který byl před chvílí druhý a myslím že vítězství ho stála chyba asi kilometr před cílem.
Tiket č.9...... závod GaPa
Prevc P. - Kot M. 1..OK
Stoch K. - Eisenbichler M. ..1..OK
Kobayashi J. - Tande D.A. 1..OK
Tiket č.9...... závod GaPa..OK*4**4*
Tiket č.8...závod GaPa
M.Hayboeck x Bartol k.o.duel....2..OK
M.Fettner x Zajc k.o.duel...2..OK
P.Prevc x J.Damjan kto lepší závod ...1..OK
Tiket č.8...OK*4**4*
Tip! Burnley - Liverpool | Datum zápasu: 1.1.2018 16:00 | Tip: over 10 rohů FT | Kurz: 1.76 | Vklad: 1
Tip! CAN - SUI | Datum zápasu: 2.1.2018 22:00 | Tip: CAN hcp -4,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Tip! CAN - SUI | Datum zápasu: 2.1.2018 22:00 | Tip: CAN TT over 5,5 | Kurz: 1.74 | Vklad: 3
Hodím to radši ještě sem, je to celkem urgentní:
Chtěl jsem se zeptat ohledně skrillu. Tam se nastavuje nějaký bezpečnostní kód při vkladech a výběrech. Je ten kód jeden striktně daný, co si ten člověk zvolí, nebo to při každém vkladu / výběru / posílání peněz chodí něco jak v bance na mobil a ty jej tam pak zadáváš? Ptám se proto, že mám Pinnacle a Skrill na kámoše Slováka, který mě vždy domotá a já nevím, zda to je dané, nebo se to posílá - a nechci jej furt otravovat, když potřebuju vložit (jako třeba nyní), vybrat apod. Díky
Tip! dostihy Cheltenham | Datum zápasu: 1.1.2018 16:10 | Tip: Agrapart - vítěz | Kurz: 6.5 | Vklad: 1
Tip! dostihy Cheltenham | Datum zápasu: 1.1.2018 15:00 | Tip: Top Gamble - vítěz | Kurz: 5.5 | Vklad: 1