1403|live tip
1403|live tip
Trinec - Barsy Astana 1:2 Livetip OK *4*
Trinec smerem dopredu fakt bida, jeden z nejslabsich tymu na turnaji rozhodne.
Zitra je ceka CSKA a tam podle me dostanou velkou latu, protoze ty rano MODO prehravali o tridu akorat jim to tam nepadalo. Astana hrala uplne stejnou tuzku ale dneska byli stastnejsi.
Zlín-Karviná Traoré vstřelí gol @ 8 Tipsport(Fortuna)
Podle twitteru Zlína je Ibrahim Traore psaný jako podhrotový útočník, na tzv pozici číslo 10. Navíc hrají s Karvinou, což je tým který se snaží hrát ofenzivní a nepřijede jen betonovat. Myslím, že bychom tu mohli vidět více golů. Takhle vysoký kurz na hráče na ofenzivní pozici mi přijde hodně zajímavý, tak gl*4*
Live *3*
z dnešních tipů na koníky v Pardubicích vyšel jen duel. Jinak Wicker Stone a Ter Mill třetí, Rescátor šel na poslední překážku šestý, tu ale neskočil bohuže. Zklamal mě jen Rockinger. Stretton pátý, tak snad někdo zkusil i nějaká umístění.
ad Rapid - Sturm
Oficiální sestavy :
RAPID : Strebinger - Pavelic, Max.Hofmann, Wöber, Schrammel - Auer, Schwab - Schaub, S.Hofmann, Mbombo - Kvilitaia
STURM : Siebenhandl - Koch, Maresic, Potzmann, Lykogiannis, - Lovric, Hierländer - Huspek, Zulj, Röcher - Alar
U hostů tedy určitá změna jen v taktickém rozestavení, jinak jména souhlasí s předpoklady. Ale u domácích? Trenér nechal sedět např.Sonnleitnera a další klíčové hráče, naopak nastupují hráči "nic moc"... Trochu mám obavy z lavičky Sturmu, kde jsou dva beci a 4 útočníci, ale pokud bude třeba změnit něco ve středu pole, tak to bude problém. Uvidíme...
A ještě POZOR : údajně dnes, pokud se nebude zápas vyvíjet příznivě pro domácí (rozuměj - pokud povedou hosté) chystají domácí fanoušci vtrhnutí na hřiště, kde si prý hned na místě budou chtít s trenéry a s vedením klubu "vyříkat" současnou situaci... Mám tedy celkem obavy z toho, že se zápas nedohraje. Ale uvidíme... Prozatím je to tak, že sestavy podporují můj tip... ;)
Jeden live na Rona cup hokej
Unterhaching U19 - Hoffenheim U19 2:4
pěkná otočka, takže OK
Dva typy na první etapu letošní Vuelty v sekci ostatní sporty.
Tip! Trnava - HC Bratislava | Datum zápasu: 19.8.2017 17:30 | Tip: HC Bratislava DNB | Kurz: 1.6 | Vklad: 1
Sekcia hokej , nemecký pípravák *3*
Prosim vas betko na Slovensku nefunguje? Vobec sa mi nenacitava stranka.
over Detva-Katowice OK uz v polovici zapasu *5*
V sekci Fotbal jsem si dovolil na dnešní odpoledne jeden zápas z Rakouska.
Tip! Libanon - Filipíny | Datum zápasu: 19.8.2017 15:00 | Tip: Libanon AH -4 | Kurz: 1.77 | Vklad: 2
Tip! Hertha - Stuttgart | Datum zápasu: 19.8.2017 15:30 | Tip: over 8,5 rohů | Kurz: 1.76 | Vklad: 1
MHL B příprava
bet365
dnes 14:00
Tverichi - Loko-Junior....v sekci
Tip! GB - Grécko | Datum zápasu: 19.8.2017 18:30 | Tip: GB hcp +13.5 | Kurz: 1.73 | Vklad: 2
Tip! Cardiff- Braehead | Datum zápasu: 19.8.2017 20:00 | Tip: Cardiff | Kurz: 1.75 | Vklad: 2
Tip! Unterhaching U19 - Hoffenheim U1 | Datum zápasu: 19.8.2017 13:00 | Tip: Hoffenheim AH-1.25 | Kurz: 1.6 | Vklad: 4