Riessersee 1-1 (1-2pp) , nechali si streliť gól v závere, veľká škoda...*13*
Riessersee 1-1 (1-2pp) , nechali si streliť gól v závere, veľká škoda...*13*
Senica 0-1 Nitra >> OK
Libanon +19.....AH -4 (-5) OK *4*
GB -4 .....hcp +13.5 OK *4*
NZ -27.....AH +14 KO
tu tazko pomyslat na uspech, ked 1. Q prehrate -21...
jeste jeden tip na zitrejsi hokej *5*
1405|
Bohemians - Slavia KO
výhra FDJ KO
nevýhra BMC KO
jen tak do diskuze pratelak kolin - rogle po 1 .tr 4:3 hrajou asi bez golmanu *12*
over 2.0 na 2. tr u Betka @ 3.6 je lakavej.
Stream asi neni ani zadny text livko krom twitteru, ale to fakt jenom pro srandu
Boreham Wood - Aldershot 2:1 over 2,5 @1,83 OK
Fylkir - Leiknir 4:1 over 3,5 @2,1 OK *4**4*
Hertha - Stuttgart jen 7 rohů - over 8,5 rohů Ko
2 tipy na zitrejsi junior club world cup sekce hokej *4*
SK Rapid Wien – SK Sturm Graz 1:2 FT
hosté DNB, bet OK
*9*
1403|live tip
Trinec - Barsy Astana 1:2 Livetip OK *4*
Trinec smerem dopredu fakt bida, jeden z nejslabsich tymu na turnaji rozhodne.
Zitra je ceka CSKA a tam podle me dostanou velkou latu, protoze ty rano MODO prehravali o tridu akorat jim to tam nepadalo. Astana hrala uplne stejnou tuzku ale dneska byli stastnejsi.
Zlín-Karviná Traoré vstřelí gol @ 8 Tipsport(Fortuna)
Podle twitteru Zlína je Ibrahim Traore psaný jako podhrotový útočník, na tzv pozici číslo 10. Navíc hrají s Karvinou, což je tým který se snaží hrát ofenzivní a nepřijede jen betonovat. Myslím, že bychom tu mohli vidět více golů. Takhle vysoký kurz na hráče na ofenzivní pozici mi přijde hodně zajímavý, tak gl*4*
Live *3*
z dnešních tipů na koníky v Pardubicích vyšel jen duel. Jinak Wicker Stone a Ter Mill třetí, Rescátor šel na poslední překážku šestý, tu ale neskočil bohuže. Zklamal mě jen Rockinger. Stretton pátý, tak snad někdo zkusil i nějaká umístění.
ad Rapid - Sturm
Oficiální sestavy :
RAPID : Strebinger - Pavelic, Max.Hofmann, Wöber, Schrammel - Auer, Schwab - Schaub, S.Hofmann, Mbombo - Kvilitaia
STURM : Siebenhandl - Koch, Maresic, Potzmann, Lykogiannis, - Lovric, Hierländer - Huspek, Zulj, Röcher - Alar
U hostů tedy určitá změna jen v taktickém rozestavení, jinak jména souhlasí s předpoklady. Ale u domácích? Trenér nechal sedět např.Sonnleitnera a další klíčové hráče, naopak nastupují hráči "nic moc"... Trochu mám obavy z lavičky Sturmu, kde jsou dva beci a 4 útočníci, ale pokud bude třeba změnit něco ve středu pole, tak to bude problém. Uvidíme...
A ještě POZOR : údajně dnes, pokud se nebude zápas vyvíjet příznivě pro domácí (rozuměj - pokud povedou hosté) chystají domácí fanoušci vtrhnutí na hřiště, kde si prý hned na místě budou chtít s trenéry a s vedením klubu "vyříkat" současnou situaci... Mám tedy celkem obavy z toho, že se zápas nedohraje. Ale uvidíme... Prozatím je to tak, že sestavy podporují můj tip... ;)
Jeden live na Rona cup hokej