Sandgren easy KO. Vůbec nehrál to, co jsem čekal, ve výměnách horší jak Fritz. Tady jsem byl neskutečně mimo, omlouvám se.
Sandgren easy KO. Vůbec nehrál to, co jsem čekal, ve výměnách horší jak Fritz. Tady jsem byl neskutečně mimo, omlouvám se.
PAOK - Ostersunds 10 rohů - over 9,5 rohů Ok
Tak tip na zítrejší fotbalovou francouzskou Ligue 2, no neodolal jsem, názory uvítám *9**4*
Dukla Trencin - Strasbourg
4:1 ah-1 OK *4*
Domaci sa pomaly a dlho rozbiehali, tlak nastastie od druhej tretiny narastal, az to hostia neustali *5*
Tak Uncaaku presne jak sem rikal Olof do FaZe , takze podstate mame na svete dream team !
B.Bystrica - Slovan 5:2...
Do diskusie sa síce nikto nepridal, ale ja som si to aspoň za 1 zahral, takže kurz 3,15 win*2*
Tip! La Vuelta | Datum zápasu: 19.8.2017 17:30 | Tip: Sky | Kurz: 3 | Vklad: 2
Spartaks ko...komedie nejvyššího kalibru, no nic tipy radši dávat nebudu...*16*
Tip! PAOK - Ostersunds | Datum zápasu: 17.8.2017 20:00 | Tip: over 9.5 rohů | Kurz: 1.95 | Vklad: 1
Cina +17 KO
v 25. minute 55:58 a tak ako Japonci bum, za 10 minut dostali 4:25 a dovi dopo...fakt na to nemam nervy...
Tip! Svitolina - Goerges | Datum zápasu: 18.8.2017 19:05 | Tip: Goerges uhraje set | Kurz: 1.87 | Vklad: 3
Jsem na zápase Kometa - Dukla a musím říct že Jihlava se není schopná dostat za půlku. I lajna "kosikářů" s věkovýn průměrem 17 let je motá jak malý děti!! Pokud je v Livku něco zajímavého dejte myslím že Kometa je zničí dost vysokým rozdílem. Volden v brance taky moc neoplývá jistotou. Jihlava je opravdu marná a to hodně!!!
Od dnes poobedia mi nejde otvorit Bet365,Bwin a podobne..ani cez mobil, ani cez PC, skusal som rozne prehliadace aj..mate tento problem aj vy?? nejaka rada ako to obist?
Frýdek Místek - Katowice 6:1 KO
v 2. půlce FM hodně polevil, velká škoda
tip lotyšský fotbalový pohár, sorry dřív sem neměl čas, dnes od 18:00 *8*
Není ten kurs na španělky u19 ženy euro nějak moc vysoko? tipuje to někdo?
1397|
Tenis.
Atlanty - Kapitan 4:3
over 5.5 OK *4*
over 6.5 OK *4*
podle očekávání góly oba týmy, 14 vyloučení byla tam i přesilovka 5:3, oba týmy hodně střel, i když to napadalo na konci zápasu....
Hrozny.. Sieber dobre chycený, drop na 1.4 a easy lost*6*