Zvolen v N.Zamkoch prehra 0:1 cize KO. Jeden gol od domacicj je ok, ale 0 na strabe Zvolena som necakal, skoda, sanci mali dost *15*
Zvolen v N.Zamkoch prehra 0:1 cize KO. Jeden gol od domacicj je ok, ale 0 na strabe Zvolena som necakal, skoda, sanci mali dost *15*
https://www.tipsport.cz/clanek/6506-kdo-odehraje-vice-minut-rosa-nebo-lavi
chape nekdo, jak to mohl tipsport vypsat ?
Jeden tip na biatlon v sekcii.
Tip! Jugra - Novokuzněck | Datum zápasu: 18.2.2017 12:30 | Tip: Lapenkov počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.65 | Vklad: 1
1XBET
Smazano a jakakoliv dalsi diskuze je zakazana *3*
tip v sekcii tenis *4*
dotaz sázkovky
prvy tip,tak nech to vypáli *4* sekcia hokej NHL
Tip! Cecchinato-Giannessi | Datum zápasu: 18.2.2017 13:05 | Tip: Počet setů 3 | Kurz: 2.25 | Vklad: 2
Tip! Carreno-Busta-Dolgopolov | Datum zápasu: 18.2.2017 18:05 | Tip: Dolgopolov | Kurz: 2.36 | Vklad: 3
Berlocq-Monteiro 2-1 tedy 3-setter 2,40 OK *4*
Ne asi. Kdy se NiP rozehrají? Až tu proti nim dám tip. Jak šel čas? První mapa (pick NiP) si cloud doslova vykradli 16-2, druhá mapa, pick cloudu a jejich snad nejoblíbenější mapa Train, samozřejmě prohra 6-16 a třetí? Z vedení 6-0 na 7-8 poločas a z toho následuje snad 7-14... Takže Cloud9 KO.
KHL na zítra
Barca - Malaga 82:70.....Malaga +3.5 KO
polcas skvely v obrane a Barca nevedela, bohuzial v 3. stvrtine kolaps v nej, resp. Barce to zacalo neskutocne padat aj spoza obluka a -12 v nej rozhodlo, v poslednej uz bola snaha marna dotiahnut sa, ked navyse mali uz 5 faulov 3:30 pred koncom...
Z live Zvolen 0-1 ko golom 25 sekund pred koncom, co viac si priat.
Takze vazeni klid. Jakykoliv utok,ironie atd. Bude ban. Totalne naprd tady dnes. Zamyslete se vsichni zucastneni k cemu tohle je.
Tip! Berlocq-Monteiro | Datum zápasu: 18.2.2017 01:05 | Tip: Počet setů 3 | Kurz: 2.4 | Vklad: 2
Ja som prišiel len teraz prečítal celú diskusiu no a čo je paradox
Thx vm MV..2.75doma, som šokovaný čo ste uverejnili ..Poznám ho len zo skla a podla
Mňa tipy fajn..Pamätám si že ste tu riešili nejaké problémy s prihlasovaní a vystupovaním pod
Inou osobou ale teda ja hodnotim jeho tipy pre fórum ako pozitívne. A ak dnes podal opak tak pekne so sebou vybabral..
Augsburg - Krefeld 3:1 ok *4*
team over v Dansku ok *5*