Juniorka Sparta 1-0 OK *4**5*
Juniorka Sparta 1-0 OK *4**5*
773|
Tip! Bohemians 1905 (U21)- Sparta Pra | Datum zápasu: 20.2.2017 13:00 | Tip: Sparta Praha | Kurz: 1.68 | Vklad: 2
kvalda Challenger Bergamo
Langer - Boutillier
tam si to treba odsledovat na livku tipsportu over 1.set 9,5 aj 10,5 hrali tu spolu minuly rok 67 63 64*4*
mne sa paci zase Khimki +5 v Kazani.....Kazan bez zraneneho Kaimakogloua, O. Johnson je out a Ponkrashov nie je pripraveny este. Tiez ich forma teraz nic moc. Khimki je full, aj ked nehral Pullen v poslednom zapase, no dnes by vraj mal uz (budem aktualizovat), tak to vidim 50:50, hm? :)
Dnes tam toho vela nie je, tak pozeram basketbal CR muzi a trosku nerozumiem kurzom v oboch zapasoch.
Prostejov ma financne suchoty, to som zachytil a odisla kvalita ale kurz na Usti ide hore? Hostia by to podla man mali uhrat. Prostejov aj v poharovom vikende ukazal, ze to bude poslabsie.
A USK proti Kolinu mi pride az velmi precenovany. Ako USK doma neprehrava, ale prave Kolin tu vyhral. Tu by som si neprehru hosti v Hcp 0:6 vedel predstavit. Ale idem to este kuknut. JA len reku su tu aj odbornici na CR basket...
771|
Ahoj,
na bet365 mě zůstali nějaké peníze (desetitísíce), bohužel němůžu vybrat přes skrill. Pouze na BŮ. Licenci bohužel ještě nedostali a nevím jak dlouho to bude trvat než ji dostanou, jestli vůbec teda. Čeká mě nějaký postih když si peníze vyberu na BŮ? Díky moc za rady
(dotaz jsem i psal do příslušného tematu ale byla zde jen jedna odpoved)*8*
kto skusil:
CZ - Partizan 74:64.....CZ -8.5 OK *4*
vobec nie lahke, nepozeral som, zrejme uzka rotacia Partizanu si dan vyziadala v 2. polcase...
Fulham - Tottenham 0:3FT Tip KO
Tip v zásadě dobrý šanci tak na 2:7 leč bohužel nemohoucnost hráčů hlavně Tottenhamu byla až žalostná...
770|
NHL Zuccarello dal gól,takže bodoval - tip Ok
Frankfurt only 3:1...po 1.tr. 2 kusy a pak dlooouho nic..az v posl.minute...46:16 strely...to zamrzi...KO
v sekcii finale Srb pohara (ale vlastne skor len pre Expekt a Bwin)...
Nitra - L.Mikulas 5:1
AH -2g easy OK, TT Nitra +4 tiez OK *4**4*
Nitra potvrdila kvalitu a formu, obrana hosti horela, mohli dostat aj viac.
Tip! Astralis - Virtus.pro | Datum zápasu: 19.2.2017 20:00 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Tip! Rangers - Washington | Datum zápasu: 19.2.2017 18:30 | Tip: Zuccarello - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.67 | Vklad: 1
Extraliga - Hlinka už v první třetině nahrál na gól,takže bodoval - tip Ok
Sekce hokej 18:30...2.GER