tip v sekcii tenis
tip v sekcii tenis
Jako na Monako Neprohra 02 za 2,50 není to příliš vysoko? Monako s Anglánama vždycky umělo zahrát když postoupilo 4x z 5 dvojutkání a letos hrajou opravdu výborně. Viděl bych tam plchtu ale co na to odborníci?
Otakov zensky polo bude vysielat M4 Sport na zivo*4*GL inak co dom dozvedel tak madarky budu skusat vseliake herne situacie(vyjadrenie trenera) a tie chybajuce hracky maju aj zdravotne problemi pisal to madardky Nemzeti Sport
Charlie ci xavi: neviete, s kym cestoval Saratov do Nemecka? viem ze Makiev je out, tiez ze Zabelin a Karpukhin, otazni su Kolyushkin a Bykov, Teague nemoze hrat.....Saratov silny doma, ale len +3 v 1. zapase, vonku uz je to slabsie, kdezto Oldenburg je full, doma silny (9 win z posl. 11) a potrebuju vyhru o 3 bodiky, -6 na nich hm sa mi aj pozdava...ale asi checknem lineups pred zapasom, ako to bude :)
boleslavak ban
skece hokej, lehká 2ako za půl hoďky
tenis WTA
Tip! Vítkovice - Zlín | Datum zápasu: 21.2.2017 17:00 | Tip: Tybor počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 1
Charlie: k tomu Pau zajtra: http://www.basketactu.com/elie-okobo-absent-deux-mois-antywane-robinson-touche-au-mollet-101153/
cize Ocobo urcite out 2 mesiace (zlomena noha), Cavaliere tiez na mesiac a Bokolo s Robinsonom velmi otazni zajtra, lebo Robinson si obnovil zranenie a ak aj bude hrat, tak velmi obmedzeny... a to su neprijemne straty, Robinson jednoznacne najvacsia ak nebude hrat, inak na supisku boli dopisani na zajtra mladici ako Valayer a Seguela...
Tip! Maďarsko Ž-Francie Ž | Datum zápasu: 21.2.2017 18:30 | Tip: Francie hcp +10.5g | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Tip! Young - Karlovic | Datum zápasu: 21.2.2017 20:35 | Tip: 0-12 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
LM v sekcii...
http://mondo.rs/a984186/Sport/Kosarka/Partizan-PAOK-sreda-Arena-sport-Revans-mec-FIBA-Lige-sampoina-NAJAVA.html
Partizan po prehre s CZ v pohari mal na treningu vcera 9 hracov, bez: Hatchera, Marinkovica, Koprivicu, Jovanovica, Karahodzica a Robinsona, stale maju priznaky virusu Andric a Lukovic (aj ked hrali proti CZ)...
o PAOK som nenasiel nic, kde by sa pisalo o zranenych hracoch a mali by byt full. Pisal som tu, ze po odchode PG Bryanta nehraju najlepsi basket a Bryant im chyba, ale pre Partizan je velkou stratou PG Hatcher, ktory bol prave rozdielovym hracom v 1. zapase v Grecku (+ tie dalsie absencie Partizanu).....PAOK potrebuje vyhrat o tri body. Jasne, domaci fans budu saliet a hnat svojich, ale ti hraju s tak uzkym rosterom 9 hracov (z toho Andric a Lukovic fit nie su uplne) 3. zapas za 5 dni a tych 3.15 na PAOK sa mi aj lubi, hm? :)
775|
Tip! Nishikori-Bellucci | Datum zápasu: 21.2.2017 23:05 | Tip: Thomaz Bellucci | Kurz: 3.77 | Vklad: 1
Tip! Nishikori-Bellucci | Datum zápasu: 21.2.2017 23:05 | Tip: Bellucci uhraje set | Kurz: 1.96 | Vklad: 2
Tip! Sacramento - Denver | Datum zápasu: 24.2.2017 04:30 | Tip: Denver | Kurz: 1.75 | Vklad: 4
774|over 144.5
http://sport.aktuality.sk/c/262731/video-nevsedny-futbalovy-protest-ktory-obletel-cely-svet/?utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-sport-hp&utm_campaign=cross