LuigiVampa |
13.10.2016 17:09
Ej, zaťal si do živého *2*
Veľmi ťažký zápas na tipovanie. Zvezda má šancu že ich má doma a hneď v prvom kole, lebo myslím že časom bude faka lepšia a lepšia, akonáhle odohrajú pár ťažkých zápasoch a začne sa prejavovať zohratosť, fungovať chémia, budú nezastaviteľní. Spomínaš coach-a hostí ako jeden z argumentov, ano súhlasím je to kaliber, ale briliant sedí aj domácej lávke. Práve Radonjič je ten, ktorý mužstvu systematicky a koncepčne vštepuje svoju tvár, bez priveľkých zásahov v tíme. Z tých odchodov ktoré si vymenoval považujem osobne za stratu len v prípade Millera a Zirbesa, možno Kinsey. Williams bol fajn len pokial sa venoval basketu a to mu v minulej sezóne určite nešlo, Meckel, sa porúčal už po dvoch mesiacoch, kedy absolútne nenaplnil očakávania a bol naozaj tragický. Štimac úspešne plnil úlohu druhého centra. Prišiel Kuzmič, ktorý bol a stále je dosť podceňovaný ale som si istý že bude mať skvelú sezónu pokiaľ dostane dôveru a v ABA lige to zatial napĺňa do bodky. Ano Zvezda stále čaká na začiatok NBA kým začnú teamy redukovať svoje stavy a určite stále hľadá rozohrávača ako alternatívu k Jovičovi a vysokého centra, lebo Bjelica sa lepšie cíti na PF ako alternatíva Kuzmiča. Ďalší fakt pre domácich je že takmer všetko sú to odchovanci klubu alebo hráči ktorí majú k Zvezde vysoko pozitívny vzťah, kdežto Darusafaka sú umelé mužstvo žoldnierov , ktoré ešte 4 či 5 rokov dozadu hralo 2. tureckú ligu, Blatt bude mať nesmierne ťažkú úlohu aby namazal stroj plný individualít. A posledný faktor je hala Pionir... Tam sa nechodí pre body a zhoreli tam už aj iní superfavoriti. Zažil som tam ten bigbít a už sa neviem dočkať kedy sa tam dostanem znova. Veľmi ťažká je aj voľba under/over, Zvezda bude v tejto sezóne viac defenzívnejšia, Jovič, Dangubič Lazič a hlavne Kuzmič pod košom( mimochodom typologicky úplne odlišný od Zirbesa) sú zárukou skvelej obrany, na druhej strane turci majú obrovský ofenzívny potenciál. Pre mňa dnes pivo, chrumky a livestream, ak by som mal ale pištol pri hlave, tiež by som išiel do dvojky *8*
mahony1983 |
13.10.2016 17:16
pekny postreh, nieco take som cakal od jedneho aspon :D na zohratie sa mali 8 pripravakov, 8-0 bilancia, David mal za ten cas spoznat si myslim tu chemiu medzi nim. Ano, CZ doma a ich fanaticki fans, tam sa hra tazko, ale velakrat ked toto som si myslel, ze ich nabudi (a dal na nich), tak hrali hrozne, solovo a ked prehravaju, "dokazu" neuveritelne veci (v negativnom zmysle)....ano, prvy zapas, mozno risk, ale zase ten vklad aj tomu zodpoveda, uvidime :)
mahony1983 |
13.10.2016 17:23
a s tym over/under u Zvezdy suhlas, v Aba lige kludne aj overy na nich, tam budu hrat ofenzivnejsie, ale v EL to bude hlavne defenziva s tymi podkosakmi, kdezto Daruss. ako pises, bude hrat ofenzivnejsie, no David je zarukou aj defenzivnej roboty :)
LuigiVampa |
13.10.2016 17:27
Veď práve, trochu som ostal zaskočený že Faka v príprave s výnimkou zápasu s Bonnom nešla ani raz čo i len cez 90 bodov a to mala aj súperov, ktorí si to pýtali *5*
jusk11 |
13.10.2016 21:20
LuigiVampa: pises, ze by si chcel znova ist na basket do Belehradu, akurat pozeram ich zapas a ti fanusikovia su neskutocni. Pozrel som teraz rozpis Euroligy a hraju doma 22.12. s Realom a potom aj 29.12. s CSKA. Na jeden z tychto zapasov by som chcel ist, len nie je s kym. Ak by aj niekto iny mal zaujem, mohli by sme sa tu dohodnut a spravit vyjazd. Ja osobne by som bol skor za to CSKA. Inak sorry za OT.