Ch. Erhoff +0,5 kb @ 5,5 Tipsport
to si myslím, že má tipáč chybku, stejnej kurs i na over 1,5 kb
Erhoff na WC zatím 3 kb, s Kopitarem nejlepší nahrávač z Evropy
Ch. Erhoff +0,5 kb @ 5,5 Tipsport
to si myslím, že má tipáč chybku, stejnej kurs i na over 1,5 kb
Erhoff na WC zatím 3 kb, s Kopitarem nejlepší nahrávač z Evropy
CSM Oradea - BC Prievidza
Champions league - kvalifikace
2nd half under 78,5
OK! ... 63 bodu
SK rada, dakujem
Rilski - Minsk 58:72.....Minsk AH -6 OK *4*
tu od 2. Q Minsk si to kontroloval...
Igokea - Mornar 71:69.....Igokea hcp -4.5 KO
pekne v zavere 2:30 do konca otocili na 71:67 a potom ani bodik za 2 minuty, lol...
CSKA 3-0 Červená hviezda, handicap OK *11*
FTC-UVSE 10:5, hcp KO*10*, domácí po velmi dobré první půlce(7:2) polevili a třetí čtvrtku prohráli, ještě měli minutu na konci utkání dát 11 gól, bohužel poslední šanci nedali
polsko KO, zial MMKS nie a nie sa zlepsit *15*
Dinamo Zahreb-Juventus ,Dinamo celkem ofenzivni sestava to by mohlo Juventusu vyhovovat tak se mi pozdava vyhra Juve v hcp -1*4*
Eliotku a ty hras este dnes daco na TOI TOI ja som rozmyslal este nad Drev Doughty hral som ho ked to mal nad 21,5 ale 22,5 je myslim nastavena celkom fer Chara pri takejto istej lajne je tiez asi hop alebo trop rozmyslal som este Tatara nad 13,5 ked sa zranil Gaborik by mohol dostat viacej priestoru respektive sa budud viacej utocnici tocit a nahodou nevieme kto sa posunie na gabove miesto
Jankovic +4.5 v poho ok
Este rozmyslam zahrat Kopitara ze da over 19,5 cas straveny na lade co som pozeral vsetky zapasy tak cez cas presiel len uz kurz spradol z 1,85 na 1,57 ale proti Canade by mal byt dost vytazovany hrac hra presilovky aj oslabovky hra dnes dakto daky TOI na dakeho hraca
pochybujem, že to bude checking lajna
Pani zdravim otazocka nasiel som jednu stavku ale ci ju chapem spravne je to v zapase Canada Europa na checking tim 2 17,5 ze ci je to cas na lade dokopy straveni v checking line
LIVE
Tip! Írán - Rusko | Datum zápasu: 28.9.2016 02:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Ak by niekto chcel stream na MMKS podhale ku camejovmu tipu - youtube.com/watch?v=StwtvCN-Xn0
Ještě jeden tip na zítra v sekci basket *4**5*
Tip! Halep - Shvedova | Datum zápasu: 28.9.2016 06:00 | Tip: Shvedova | Kurz: 5.07 | Vklad: 1
Tip! Halep - Shvedova | Datum zápasu: 28.9.2016 06:00 | Tip: Hosté vyhrají alespoň 1 set | Kurz: 2.33 | Vklad: 4
tip na extraligu v sekci*4**4*