V sekci basket něco z Kooperativa NBL. Start dnes v 18:30!
V sekci basket něco z Kooperativa NBL. Start dnes v 18:30!
Tip! Igokea - Mornar Bar | Datum zápasu: 27.9.2016 20:15 | Tip: Igokea hcp -4.5 | Kurz: 1.95 | Vklad: 2
Tip! FTC-PQS Waterpolo-UVSE | Datum zápasu: 27.9.2016 19:00 | Tip: FTC hcp -5,5g | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Jeste k tomu BVB. 6 a vic strel od Dortmundu za 2,0 na Tipsportu vypada hodne zajimave.
Súhlas s úvahou. Videl som pár krát hrať aj Real aj Dortmund a ten herný prejav a forma je fakt na inej úrovni.
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 27.9.2016 18:00 | Tip: MMKS + Tychy | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Garcia-Perez 2x 1:6 easy KO, ta musela být hodně špatná
LIVE
Hokejky dneska Krakow AH -1,5 by mělo proti Bytom ne ? Sice Bytom 4 zápasy bez prohry ale Krakow je top tým v Polsku . Dík za názory *5*
Zdravim, mam dotaz ohledne hypoteky...stalo se vam nekomu to, ze zamitli hypo kvuli nestandartnim pohybum na uctu( prevody tipac, betko) ? Nejsem v registru dluzniku a platby co mam posilam vcas.Muze to byt pro banky problem?Zatim jsem to resil pouze s ceskou sporitelnou,kde ani nemam ucet ale nabidli nejlepsi podminky.Diky za odpoveď.
Někdo kdo mi vysvětlí kurz na Inter proti Spartě ?
V mích očích DNB za 1,7 u betka nemá moc kam. Nevěřím, že Sparta která nemá v český lize za tři zápasy výhru by mohla porazit TOP celek Itálie, který naopak tu formu má, nehledě na diametrální rozdíl kvality. Dle mého bude obrovský úspěch, pokud Sparta nějakým zázrakem doma udrží remízu, čemuž upřímně vůbec nevěřím. Já čekal teda trochu jinak postavené kurzy a myslím si, že rozdíl v kvalitě týmů a i současné formě musí rozhodnout. Názory? Pro mne teda min za 4/5 dnb Inter za 1,7 *3**4*
Sekce basket.... neco na dnesek*4*
Martincova 6:4 3:6 3:6 KO, třetí set měla dobře rozehraný a pak easy otočka
Tip! Seguel - Garcia-Perez | Datum zápasu: 27.9.2016 11:00 | Tip: Garcia-Perez | Kurz: 2.1 | Vklad: 2
tipy na NFL v noci v sekcii baseball, kto chce niečo skusiť
Trochu mimo tema...
Muzete mi nekdo vysvetlit,co znamena trenersky boom Frantisek Cermak? :D Jako Kviti jsem i pochopil u ty je uplne jedno,kdo ji trenuje.Navic supr serv a hroznej pohyb k siti a hra na ni.Ale proc Lucka?Ukonci to s Robem a misto nej si vezme Frantu? Vubec to nedokazu pobrat...Co ji tak Franta muze nabidnout? :)
Benátky-Ústí 3:3 ko*15*
Nesleduje někdo to DVTK? Je tam nějaká šance na točku? Ten kurz 3 vypadá zajímavě.
Tip! Khromacheva - Martincova | Datum zápasu: 27.9.2016 07:00 | Tip: Martincova | Kurz: 1.98 | Vklad: 3
Tip! Benátky nad Jizerou - Ústí nad L | Datum zápasu: 26.9.2016 17:30 | Tip: Benátky | Kurz: 1.97 | Vklad: 3