Domi Cibulková OK *1* velká bojovnice *4*
Domi Cibulková OK *1* velká bojovnice *4*
sekce hokej...jedna ochutnavka ze svedskeho stolu*4*
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden tip z Rakouska
Dotaz v sázkovkách, díky za info jestli má někdo s něčím podobným zkušenosti*17*
Tip! Zadar - FMP Belehrad | Datum zápasu: 30.9.2016 21:00 | Tip: over 153 | Kurz: 1.88 | Vklad: 3
Kluci, nezdá se vám kurz kolem 2.50 na Triockeho moc? Já teda od USO na tenis nekoukal, ale nezdá se mi, že by měl být Kevin až takový favorit. Nevím jak teď, ale před USO mu to nešlo, servis mu nechodil, výměny nic moc. Troicki nebyl o nic lepší, ale když jsem ho viděl naposled ve Winston Salem, tak už hrál docela tu svoji hru a něco uhrál. Viděl bych to na takový fair 2.15, co vy na to?
včera KHL Kugryshev bude bodovat - Ok
Tak i můj poslední tip ze SP docela v klidu OK. No musím přiznat, že mi zatrnulo, když dala CAN gól v oslabení, protože jsem si jako amatér nenastudoval přesná pravidla sázky, zda gól v přesilovce znamená, při jiném počtu hráčů na ledě nebo ho musí dat skutečně tým v přesile.
No, naštěstí to byla lepší varianta.
Doufám, že se někdo svezl :).
Pánové co je to za blbost:
Peking kvalifikace
Mattek-Sands B. - Watson H.
Bethanie teď mydlí s Luckou semifinále ve Wuhanu. To jako pak skočí do letadla a poletí do Pekingu.
Crosby TOI - KO - průběh pro CAN špatný..takže více času na ledě...
střely over OK
SP Kanada-Evropa, under 5.5 OK!! Chlapi, hráli jste to někdo?
TIP v sekcii Tenis *4*
live *3*
Tip! Kuznetsova-Cibulkova | Datum zápasu: 30.9.2016 09:35 | Tip: Dominika Cibulková | Kurz: 2.43 | Vklad: 2
Skelleftea AIK - Vaxjo Lakers HC 2:2....tip zo sekcie OK
Hokej :).
Cluj - Larnaca 67:56.....Cluj hcp -5.5 OK *4*
Mornar - Igokea uz teraz pisem.....Igokea AH +6 KO
opat 1 z 2 zapasov zla predpoved...ale Igokea dnes strelba ani nie 30%, to je na grc...a bohvie, ci tu sutaz chcu hrat, zrejme to pojdu na Aba ligu...sorac
Tip! Pardubice - Kometa | Datum zápasu: 30.9.2016 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Tip! Sparta - Zlín | Datum zápasu: 30.9.2016 18:30 | Tip: 1 | Kurz: 2.25 | Vklad: 1