Tip! Radnički Niš-Radnik Surdulica | Datum zápasu: 25.9.2016 19:00 | Tip: 1 | Kurz: 1.7 | Vklad: 2
Tip! Radnički Niš-Radnik Surdulica | Datum zápasu: 25.9.2016 19:00 | Tip: 1 | Kurz: 1.7 | Vklad: 2
live
Podolsk - Novosibirsk 3:2 pp over 4 góly void
Díky moc camej za ďalšiu poľskú akovku!!!!!!*4* super práca!!
Plzeň-Olomouc 11 vyloučených,tip OK*4*
nakonec s hodně velkym štěstim,kdy 45s před koncem byla bitka a borci dostali 2+10,nadruhó stranu hodně divně vedené zápas ze strany rozhodčich. Prostě bramboračka*11*
Zvolen-Kosice 3:6 OK*4*
dvtk KO, rozhodli pp 1/7, cakal som viac *11*
tak Dinamo Z. skusene pred koncom gol a spokojni su :)...u mna void
Sekce Hokej 2 strelci na nemeckou hokejovou od 19:30, slusne kurzove ulety od tipace podle me, melo by byt live u nich
Chalani nemate nejake livko alebo nebodaj obraz na tu camejkovu akovku s polska chcel by som to troska tlacit*5*
ešte jedno live *4*
Pozerá niekto to chorvátske "derby" Lokomotíva - Dinamo ?
Sú tam nejaké šance na strane hostí že by mohli dať v zápase 2 kúsky? Keď bude kurz okolo @2
Pretože pred zápasom bol taký na over2,5 a teraz by som v tom videl hodnotu. Budú mať pred sebou ešte celý druhý polčas.
live
Tip! Podolsk - Novosibirsk | Datum zápasu: 23.9.2016 18:30 | Tip: over 4 góly | Kurz: 1.64 | Vklad: 2
Lee z Magnitogorsku měl ve druhé třetině asistenci na gól,takže počet bodů nad 0,5 Ok
jeden stats tip na extraligu v sekci hokej,start za necelou pulhodinku *4*
Tak pani ako dnes to Chorvatsko to Dynamo rozmyslam na domacich ze 1 golik by mohli dat popripade scenar polcas 1 0 a potom otocka na 1 2 alebo 1 3 mahonko ty si pisal ze sa to rozobera na chorvatskych forach hras hpc na Dynamo
Krasnojarsk - Uchaly 1:4 OK *4*
i ten luxusní hcp za 2.55 íííízy došel *11*, Uchaly mají kvalitu útok i obrana to potvrdili, Krasnojarsk měl hodně střel, ale jeden gól je opět málo, jak jsem psal zatím velmi vázne efektivita proměňování....
konecne dnes sa zacina asi ta prava sezona, najma nemecka BBL:
kurzy na Vechtu dnes popadali riadne, no i tak si myslim, ze domaci daju Braunsch. minim. DD rozdielom. Tam totiz nezostal kamen na kameni, vsetko dobre odislo a ostali "zvysky". Snad len Freese a Simon stoja za zmienku, ostatni bez nejakych skusenosti z BBL a bude to boj aby nezostupili.....Naopak, Vechta v priprave slusne vysledky, tiez to prekopali v lete a podpisali 9 novych hracov, zaujimave mena, vela Amikov (najma Devin Searcy a Scott Machado), prisla skusenost a mali by v pohode "plavat" bez obav o zostup...hcp -6.5 (ja mam hcp -3.5) za 1.5/5 sa podla mna este da, fer mam tak hcp -9.5...
skoda, ze sa Wurzburgu v priprave zranil Marshawn Powel (namiesto neho zatial na 2 miesiace James Southerland), pretoze na papieri roster nevyzera zle s triom Amikov: Lame, Ulmer, Odum + šuter Mihailovic.....Ludwig. tiez len 3 hraci z minul. sezony, prisli zo Spanielska (Jack Cooley, Alex Ruoff), ale maju aj dvoch novacikov z vysokej skoly (Wes Washpun, Martin Breunig).....domaci teda sice bez Powella, ale ten kurz 2.25 (Coral) sa mi uz da mimo na nich doma...