live*4*
live*4*
Tip! CSKA - Kunlun | Datum zápasu: 27.9.2016 18:30 | Tip: CSKA -1,5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Errani 1:6 6:3 1:6 KO, dneska tam byl asi i nějaký zdravotní problém, každopádně i tak Strýcová z 11 servisů hned 10x musela jít přes shodu, ale jen ve 2 setu toho dokázala Sára využít, třetí set už nemohla
Tip! DVTK - Fehervar II | Datum zápasu: 26.9.2016 18:00 | Tip: DVTK ah-1,5 | Kurz: 1.5 | Vklad: 2
tenis v live GL
Zdravím. Nevíte, komu mám napsat, když chci obnovit zasílání tipů na email? Psal jsem v pátek a v sobotu na admin@tipmatchbets.tom a žádná odpověď *10*
Tip! Errani - Strycova | Datum zápasu: 26.9.2016 09:30 | Tip: Errani | Kurz: 2.39 | Vklad: 2
Moreirense Futebol Clube - Vitória SC Guimarães 0:1 FT
výhra hostů, bet OK
Domácí od 33.minuty v deseti, hosté dali gól až v 80.minutě, heh…
Ale gól dal Moussa Marega, což je škoda že jsem nevsadil (když už jsem ho jako střelce tipoval)…
A dnešek nakonec přece jen plus...
*8*
LIVE
Tak spatenka oba overy KO, sance tam bili. Dnes teda 3x OK 2x KO - mensi plus
Arizona opat velke ko, kto to videl tak asi nemoze chapat, kto nevidel asi pre neho lepsie lebo takyto hnus sa len tak zazit neda
Kopitar under TOI - OK
záchod opět čistý a plný kuřat*7**4*
Rychla vlastovka, treti zapas Serie A. FIiorentina AC Milan. Fiora je na lopte, AC sporadicke brejky. Na rohy aktualne 3:1. Idem do over 7.5 Fiorentina kurz 1.87. Snad to tretice odhadnem zapas, GL*4*
Radnički Niš-Radnik 1:0 - победа! Jinými slovy tip OK *4*
3 x Livebet
3 x KO
*16**10*
Poprad - Zvolen 3:4 KO
B.Bystrica - Trencin 2:3 OK
*6*
Le Mans - Strasburg 73:71.....Le Mans ML OK *4*
prvy polcas domaci +16, druhy ani tuk a strasny porod v zavere, ale dali to :)
2 sázky podány, uvedeno v sekci Livebetting
Znojmo - Bolzano 2:2FT tip OK
zo sekcie "futbal" OK*4*