Banska-Trencin 2:3 KO
Bystricania sa zarezali sami svojou nedysciplinovanostou
Banska-Trencin 2:3 KO
Bystricania sa zarezali sami svojou nedysciplinovanostou
aspon West Ham 8 rohů, under 10,5 OK..
Brno-Bohemians 5:4 KO jestli nekdo hrál Bohemians +1,5 tak Ok
Livebet
(začátek v 19.00)
livebet
Tip! Buffalo - Arizona | Datum zápasu: 25.9.2016 19:00 | Tip: Arizona prva 25 bodov | Kurz: 2.06 | Vklad: 1
Jak dopadla ta Ormaechea v betku ju mám jako vyhodnocenou, ale ani vyhra ani prohra...nebo popřípadě kdy začne nebo je to přeloženy...???*2*díky*15*
Ormaechea KO omluva se hezky vysypala neviděl sem*10*
Tip! Buffalo - Arizona | Datum zápasu: 25.9.2016 19:00 | Tip: Arizona (vitaz zapasu) | Kurz: 1.5 | Vklad: 4
Rohy Sassuolo - Udinese --- 6:9 --- teda 15 kousků a over v pohodě OK. Koďasovy dráhy gratulují všem cestujícím! *5*
Vary - Kometa po druhé 2:4 tip OK
Live Inter over 9.5rohu so stastim OK, nebolo to take jednoznacne ako pri AS Rim, Candreva a Perisic si to vozili po stranach a stale zasekli a vratili loptu spat do ihriska. Ovsem na to sa historia nepyta, panboh zaplat, je to OK*7*
Tip! Le Mans - Štrasburg | Datum zápasu: 25.9.2016 18:30 | Tip: Le Mans ML | Kurz: 1.88 | Vklad: 2
Livebet
Tip! Banská Bystrica - Dukla Trenčín | Datum zápasu: 25.9.2016 17:00 | Tip: + 4,5g | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Haase 7:6 6:2 hcp -4,5 OK, Giustino se toho nebál a hrál dobře, ale nakonec mu to nestačilo a i trochu se štěstíčkem to dopadlo
Live Inter-Bologna. Boligna bede 1:0 po brejku, kde Kondogbia stratil loptu v strede pola(prave bol vystriedany, hrozny vykon od neho). Inter ma loptu, Bologna bude hrozit len brejkami, natiska sa over 1.5 rohu pre Bolognu, zahral som vsak over 9.5 na Inter pri kurze 1.73. Aktualne maju 3 rohy, tak este 7, GL*4*
live *3*
Tak Kometa nasadila to nejlepší co má teď k dispozici, chybí jen Čiliak a Vincour ale myslím že i tak budí sestava docela strach!! :) 4 góly by snad měli vstřelit :)