Tip! Ferrer-Berdych | Datum zápasu: 8.7.2017 16:05 | Tip: Počet setů 4-5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Tip! Ferrer-Berdych | Datum zápasu: 8.7.2017 16:05 | Tip: Počet setů 4-5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Čekal jsem po opravách kurz max @2.20 a ten double. . Problém je ten, že Kimi Vetřelci a nestačí. Myslím, že před Raikkonena se kromě Bottase dostane i Verstappen a s ním to bude mít Kimi na trati byl těžké
Jestli je tu někdo, kdo si může vsadit u maxitipu, tak info z F1*3*
Hamilton dostane penalizaci 5 míst na startu. Kvalifikaci dost pravděpodobně ovladne, nejhůř si myslím bude 2. Pro závod to pak znamená 6.-7.pozice. Boj mezi Vettelem a Hamiltonem je letos velmi vyrovnany a v Rakousku stejně tak. V dnešních simulacnich jízdách jezdil Vettel s Hamiltonem velmi podobne časy. Vettel dost pravděpodobně odstartuje z 1.-2.mista a bude mít tak více prostoru udělat si náskok. Hamilton se bude muset prodirat kupředu a je jasně, že takový Raikkonen či Verstappen mu nedaji nic zadarmo. Nebýt penalizace, je Hamilton favorit závodu. Takto na jeho pozici skáče Vettel.
Vettel vítěz @4.00 Maxitip 3/5.
S infem jsem čekal, jak jen to šlo, chtěl jsem počkat na Tipac, ale stále čekají a mezitím to postupně sazkovky stahují. Maxitip ještě nezareagoval.
cyklistika vyhodnocení:
výhra Kittel - OK
duel Démare vs. Greipel - KO
1215|azarenka -watson Azarenka win
1214|
Tip! Liberec - Zlín | Datum zápasu: 29.7.2017 17:00 | Tip: Zlín SBR | Kurz: 2.51 | Vklad: 2
první vlaštovka na kapr ligu
další tip v sekci ostatní
tip na cyklistiku v sekci ostatní sporty :)
acsp nezdá se ti kurz moc vysoko na to že Nico Schurter nevyhraje závody v Lenzerheitu?? Za 2,6 mi to přijde jako value, když konkurence v podobě Van der Poole, Coopera a dalších tam je.. navíc může přijít defekt, cokoliv jiného se stát co ho bude stát síly a vteřiny, za 1,4 na jeho win to nemůžou myslet vážně i když je to fenomén, nebo snad ano ?
Meité - Young | OK *4*
-
Simbine - Gatlin | KO
Z tenis sekce, Donaldson OK. *4*
Livko zo sekcie Fotbal OK *4*
1213|
Kasatkina-Kontaveit 1 easy KO
Trakai-St. Johnstone 1:0 - under OK *4*
Bulharsko gól KO
Jedno livko v sekcii fotbal..GL *4*
Pockaj, Luk0CZ asi nemyslel koniec tipovacej kariery *9*
Někdo, kdo sleduje ženský tenis blíž? Fakt nechci vypadat jako nelida, ale možná jste zachytili to zranění Mattek-Sands, deblové partnerky Lucky Šafářové. Vazy v koleni, z toho může být i career-ending injury, fakt nic pěkného. Lucka byla i u ní na kurtu, brečela... A podle plánu má jít večer hrát proti Rogers (i když možná spíš až zítra, záleží na Berdychovi s Harrisonem a Kučové s Bacsinszky). Říkám si, že by se to mohlo projevit a alespoň set by Rogers teoreticky mohla urvat, i když ta její bilance na trávě není vůbec dobrá. Berte to jenom jako takový nástřel. Názory?