Posillipo-SM Verona 11:11, KO*10*, hosté zaspali první část, pak mohutně dotahovali a dokonce asi 3 minuty před koncem vedli 10:9, bohužel na výhru to nestačilo
Posillipo-SM Verona 11:11, KO*10*, hosté zaspali první část, pak mohutně dotahovali a dokonce asi 3 minuty před koncem vedli 10:9, bohužel na výhru to nestačilo
Pokud někdo dal Jihlavu SBR z diskuze v době, kdy ještě kurzy nepadly, tak OK *4*
Mohelnice - Slovácko B 2:1 OK *4*
Nechci být s tou Jihlavou po bitvě generálem, ale... *13*
Rusko strely KO...SVK ta jejich obrana tragicka...
Oly posl 2:30 min 2-10 skore a z 67:82 77:84 a tym Oly AH -8 KO....magori fakt
Tak by mne zajímalo, jaký byl kurs na výhru Bayernu v 84.minutě, když prohrával 4:2... *8*
Nigerta pád, KO. V tý době se nacházela na jisté čtvrté pozici a do cíle zbývala jedna překážka.... :(
Tip! Fiorentina - Lazio | Datum zápasu: 13.5.2017 18:00 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 2 | Vklad: 1
Gigass :
posledních 8 vzájemných zápasů mají 7-1-0 pro Benfiku se skóre 11:0. Takže už 8 zápasů jim Guimarães nedala ani gól. Poslední tři zápasy na stadiónu Benfiky 3-0-0 (dvakrát 1:0, jednou 3:0). V této sezóně Benfica v Guimarãesi vyhrála 0:2. Dneska navíc můžou získat historický titul na vlastním stadiónu (ještě nikdo v Portugalsku v historii nevyhrál 4x po sobě titul - dnes se to může změnit). Nominace k zápasu je nejsilnější možná, mimo zůstalo jen pár hráčů lavičky. Naopak Guimarãesi dnes bude chybět 24ti letý kolumbijský střední záložník Guillermo Celis (15/0). Ten přišel v zimní pauze a od té doby je klíčovým hráčem zálohy. Ale - přišel na hostování z Benfiky, takže dnes hrát nesmí...
V součtu nevidím absolutně žádný problém pro Benfiku dnes, aby si na svém oblíbeném soupeři nesmlsla. Argument, že Guimarães je venku dobrá, ten fakt neberu. Protože soupeře, který venku porazila, mužstvo ze 4.příčky prostě porážet musí. Když hráli u srovnatelného soupeře (u FC Porto), tak tam Guimarães dostala 3:0...
Celkově pro mne zápas 80%-15%5%, takže vypsané kursy kolem @1,25 vidím jako fair.
;-)
v utkání Brémy - Hoffenheim už padlo 11 rohů - over 9,5 rohů Ok *8*
1113|
Silver Ball KO, ten mě trochu zklamal. Ale Solar Eclipse easy win @ 4 *9*
Tip! Mohelnice - Slovácko B | Datum zápasu: 13.5.2017 17:00 | Tip: Mohelnice | Kurz: 1.85 | Vklad: 4
Co říkáte na Zlín - Jihlava +0,75 na Zlín? Jako beru fakt, že Zlín hraje finále poháru a na jaro se jim hrubě nedaří a Jihlava "musí", ale tohle už jsou kurzy hraničící podle mě s úmyslným vypuštěním ne? Jihlava není žádný zázrak, venku bez výhry, to tam fakt jako vyhrajou 3:0 a bude to košer?
Tip! Aris - Oly | Datum zápasu: 13.5.2017 16:00 | Tip: Oly AH -8 | Kurz: 1.74 | Vklad: 2
Tak co borci, je tu někdo stejného názoru na remízu SLO-BLR?
pro oba zápas o všechno....
D. Seidenberg under 22:20 - dneska proti ITA by neměl dostat tolik času. Proti USA, SWE, RUS se přes tuto hranici dostal, proti SVK i DEN, kde to bylo vyrovnané se nedostal...tohle je fakt moc a kouč by ho neměl tolik ničit. Čeká je důležitý zápas (sice za 3 dny s LAT), ale tady bude šetřit i Ehrnhoffa...to jsou jeho klíčoví beci...S Taliány by to měli uhrát i bez vysoké TOI Seidenberga...podle mne nepřeleze 22 minut.
TOI
Larkin over OK*4*
Sotnieks over OK*4*
Nevíte prosím jak je to s rychlostí antuky v Římě? Přemýšlím o betu na Herberta proti Monteirovi. Herbertovi to docela sedlo v Madridu na te rychlejší, ale co Řím? Díky :)