Do sekce Fotbal jsem přidal varování před jedním z dnešních zápasů v Portugalsku.
Není to tip, jen zvednutý prst, aby někdo nešel bezhlavě do "tutovky"...
;-)
Do sekce Fotbal jsem přidal varování před jedním z dnešních zápasů v Portugalsku.
Není to tip, jen zvednutý prst, aby někdo nešel bezhlavě do "tutovky"...
;-)
dneska jsem v práci a koukám na přenos z Mostu. V prvním dostihu Lexceed win lehce o 4 délky, takže 1-3 OK *8*
1112|
Tip! Brémy - Hoffenheim | Datum zápasu: 13.5.2017 15:30 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 2.05 | Vklad: 1
Tip! Chiasso - Schaffhausen | Datum zápasu: 15.5.2017 19:45 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Tip! Posillipo-SM Verona | Datum zápasu: 13.5.2017 18:00 | Tip: SM Verona | Kurz: 2.2 | Vklad: 3
Sotnieks - over 21:11 tipáč - bek Lotyšů. první lajna...on zatím přes tuto hranici nepřešel jen v posl. zápase se SWE...ve 3.tř. měl jen 2:43 jinak byl náběh přes 22 minut...co se stalo fakt netuším...ale např. Galvins dostal přes 10 minut právě v této části...tahají to na 7 beků a pak stahují na 6 či 5...proti USA by se mohl přes ní dostat 1,75 tipáč
RUS under 35,5 střel. Tohle mi taky příjde dost. SVK určitě nejsou takový nazdárci. Jejich hra se trošku zvedla...proti GER i DEN to bylo lepší.
Rusáci překonali tuto hranici jen s ITA o jednu střelu, jinak šli pod...a moc nevěřím, že by SVK měli být tak ostřelování...Umí taky lehnout do střely a navíc proti RUS se hecnou...tipáč i synot
Kanada under 40,5 střel....Kanada podle mne se k této hranici přiblíží...Oni to překonali se SLO a BLR, jinak s FRA a s ČR to bylo pod.
Švýcar by měl trošku Kanadu brzdit a i nějaká ta blokovaná střela může k tomu pomoci. Synot 1,8 (tipáč má o branku méně)
Larkin USA over 18:46, on je jeden z klíčů k úspěchu USA, přesilovky, oslabení, proti LAT to bude těžké,...takže čekám jeho minutáž...že půjde přes 19:00. Hranici nepřekonal jednou s Dány o pár sekund. tipáč 1,8
Satoransky nehrál VOID
Tip! Al Ahly Cairo - Zanaco FC | Datum zápasu: 13.5.2017 19:00 | Tip: Al Ahly ah-1,5 | Kurz: 2.04 | Vklad: 2
Coric zcela KO - klasicky když ho dám tak zahraje 20 % (ten medical na tom nic nemění) strašný
fylkir len o gol, hcp KO
S.Kostitsyn under 18:00 OK*5*
v utkání West Brom - Chelsea už padlo 11 rohů - over 9,5 rohů Ok
Ahoj všem.
Mám možnost sehnat plně ověřené bet365 účty z Anglie včetně ověřeného skrill účtu. Anglické účty mají výhodu v tom, že mají defaultně nastavené vyšší limity. Ale hlavně díky nim můžete sázet a vydělávat na Bet365.
Fungujete to tak, že dobijete svůj skrill. Pak peníze převedete na ten anglický skrill účet a z něj pak na Bet365 učet. Výběry fungují logicky přesně opačně. K účtům máte veškerá hesla a piny takže si heslo můžete(a měli by jste) změnit a vše je tak bezpečné.
V případně zájmu prosím pište na betkoveucty@seznam.cz
Hezký večer a hodně štěstí v sázení na tomto webu *4**5*
Tip! Andorra - Real | Datum zápasu: 14.5.2017 18:00 | Tip: Andorra hcp +6.5 | Kurz: 1.76 | Vklad: 2
Tip! West Brom - Chelsea | Datum zápasu: 12.5.2017 21:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.76 | Vklad: 1
Tip! Nadal-Djokovič | Datum zápasu: 13.5.2017 16:05 | Tip: Novak Djokovic | Kurz: 2.9 | Vklad: 2