KHL po 2. třetině Čeljabinsk - Astana 0:5 over 3,5 gólu Ok
KHL po 2. třetině Čeljabinsk - Astana 0:5 over 3,5 gólu Ok
Otázka na Skrill v sekcii Sázkové kanceláře.
tip WTA
sekcia hokej *17*
Dovolil jsme si svůj úvodní tip zde na fotbal v příslušné sekci, ale... Nerad bych, aby mi někdo popotahoval za to, že jsem doporučil kurz z Pinnacle. Jak se k tomu staví majitel webu? Dovoluje zde prezentovat tuzemskými zákony zakázané sázkové kanceláře?
Camej nevis nahodou proc jdou vsichni na oddsportalu proti MAC?*6*
co dnes Ventspils v Taliansku? ten roster nemaju zly, S5 dost silna, na lavicke tiez skuseni Janicenoks, Ate a Gulbis. Venezia sa trapi, nevyhrala 5 zapasov, prehra v pohari s Bresciou?! :) musi vyhrat doma o 8 a to teda neviem. Podpisala teraz Babtistu (center myslim?), ale spolu trenovali len 1 den co viem, tak ta zohratost este asi nebude good. Ventspils vyhral aj vo Varese ci prehral len -4 s PAOK tam, dostal v Oldenburgu a v Lyone vyraznejsie, ale to su timy lepsie podla mna ako Venezia, ktora navyse mala tiez si myslim slabsiu skupinu...+11 na nu sa mi aj lubi, hm? :)
Tip! Čeljabinsk - Astana | Datum zápasu: 22.2.2017 15:00 | Tip: over 3,5 gólu | Kurz: 1.57 | Vklad: 2
NHL Hall bude bodovat Ko
V sekci SK o blokování webů (živě verdikt nejvyššího soudu).
Nezdá se vám kurz na Dolgopolova s Ferrerem (2,18 chance) vysoký? Dolgo minulý týden vyhrýl turnaj v Buenos Aires, kde neztratil ani set! Zato David na stejném turnaji vypadl v první kole 2:0 na sety s Berlocq.
Díky za názor *5**4**7*
Tip! New Jersey - Ottawa | Datum zápasu: 22.2.2017 01:00 | Tip: Hall - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.6 | Vklad: 1
778|
karlovic tb, easy KO bez bp
2ako ko..Bentle sakryš, ale doma prdnou bez tak už..*15*
PAOK - Frankfurt 72:52.....Fraport +13 KO
hostia od zaciatku tragedia aku som dlho nevidel, k tomu ani nemam co, len hadam to ze za nazor po zapase som dostal ban na ich fb stranke...
AEK - Juventus 75:54.....Juventus +14.5 KO
tu tiez taka hra macky s mysou v style "povolit a pritiahnut"...
zle predikcie, dnesok zly...
Extraliga Tybor bude bodovat Ko
Mahony, podle mě je němci rozbijou
Maďarsko-Francie 15:4, hcp KO*10*, Francouzky mě strašně zklamaly, dostat balon na pozici stojáka obrovský problém, stelba z 9m, blíž se nebyly schopny dostat, jediný pokutový hod technicky nezvládnutý, prostě jedním slovem tragédie*16*
Tip! Manchester City-Monako | Datum zápasu: 21.2.2017 20:45 | Tip: Monako neprohra | Kurz: 2.47 | Vklad: 2