izrael presne 3-0 o gol KO, hoc nebola to presvedciva vyhra okrem par minut
izrael presne 3-0 o gol KO, hoc nebola to presvedciva vyhra okrem par minut
v sekci basket přidáni 3 střelci na noc
NBA New York Knicks vs. Atlanta Hawks 107:108 tip 2 OK *4*
Zmíněný hcp -3,5 Hawks KO, bohužel nakonec nehrál Howard a bylo to znát.
Sekce tenis start 01:00 *4*
NHL Buffalo - Dallas 4:1 padne 5 a více gólů OK
AKOvka v sekci tenis *4*
Tip! Watson - Stosur | Datum zápasu: 17.1.2017 04:30 | Tip: hosté a over 18 | Kurz: 2.2 | Vklad: 3
více v tipu
Tip! Detroit - Montreal | Datum zápasu: 16.1.2017 21:00 | Tip: Zetterberg - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.6 | Vklad: 1
Prostějov 71-76 - under 74,5 team totals OK.. sice trochu s klikou, ale zase ta střelba přes 65% z první půlky a hrozná děčínská obrana nemohla trvat věčně *2* ale nervy jsem měl nemalé *11*
tak Maccabi to zvladlo :) i ked saskovali v poslednej Q, no po 3. mali pohodlny naskok - kvoli neskoremu infu o zastavach sa prakticky dalo zahrat po polcase, chybal prakticky len Goudelock...
Buran - Tumeň 0:5 OK *4*
tady zcela podle předpokladů, Tumeň bezchybný vzadu a do útoku 5 kusů, střely pro Tumeň 37:21, kvalita jasně pro hosty
615|live
Tip! Buffalo - Dallas | Datum zápasu: 16.1.2017 19:00 | Tip: padne 5 a více gólů | Kurz: 1.5 | Vklad: 2
Pro baskeťáky.. našel někdo tu sestavu, zda za Macabi nenastoupí ti hráči co byli před zápasem psáni ? Díky za odpověd.
https://www.youtube.com/watch?v=SAFRXpgv2HM live stream zenit u18 - svk u 18 granatkin memorial....25 min 0:0 paci sa mi stavka ze svk neda gol v 3 zapasoch dali iba 1 gol a dnes maju zrejme najtazsieho supera
Ahoj, tip v sekci basketbal, dnešní NBA. Je to můj zcela první tip, tak pokud by něco nebylo v pohodě, tak prosím o komentář popřípadě doplnění, aby to příště bylo případně OK. Chvilku jsem to tu sledoval, tak snad to bude v pořádku :) Díky!
tenisáci, jaký máte názor na match Chung vs. Olivo? Mě nepřijde Chung jako nějakej zázrak, hraje hlavně v Asii, tam je mele, ale když někam vyjede, tak to žádná sláva není. A Olivo tady vloni z kvaldy prošel až do druhýho kola, když v prvním porazil našeho Veselýho. Samozřejmě že na hardu má Korejec odehráno většinu zápasů a Argentinec minimum, ale to bych viděl jako asi jediný plus pro favorita. A aby byly kurzy 1,2 x 4,2? Mě to přijde jako dost přehnaný, co vy na to?
Tip! Buran Voroněž - Rubin Tumeň | Datum zápasu: 16.1.2017 17:00 | Tip: hosté a padne 4 a více branek | Kurz: 1.78 | Vklad: 2
Tip! Izrael - Taiwan | Datum zápasu: 16.1.2017 22:00 | Tip: Taiwan ah+2,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Takže v sekci basket tip na Prostějov *3**4*