DUEL ze sekce ostatní: rychlejsi bezecky čas dzhyma - s. gasparin 1 (1,85) tip OK
DUEL ze sekce ostatní: rychlejsi bezecky čas dzhyma - s. gasparin 1 (1,85) tip OK
Tip v sekci hokej*4*
Ahoj vsichni, jsem tu novy, ale na hodne forech uz jsem pusobil. Az se lepe pozname, budou mi moci nekteri z vas rikat Kanóne. Budu pridavat tipy na fotbal a hokej. Ted se aktualne nehraje zadna soutez, kterou pravidelne sleduji, ale jak se to rozjede tak rad prispeju! At se dari! *4*
sekce tenis, pouze garazovka fortuna tak nepřidávám ani do tipů*15*
598|
Zo sekcie fotbal over Tottenham rohy OK a taktiez ze skoruje Kane *8**4*
Loeb na Dakaru druhý, jestli někdo zkusil top3, tak OK *4*
Otázka v sekci Sázk.kanceláře *3**4* děkuji moc za odpovědi.
Tip! Podolsk - Kazaň | Datum zápasu: 14.1.2017 15:00 | Tip: padne 5 a více gólů | Kurz: 2 | Vklad: 1
Jeden tip na rohy v sekcii fotbal *8* GL *4* Start za 20. minut
Pro SVK kolegy, nebo pro ty, kteří mají kamarády v Polsku, na Slovensku či v Ugandě doporučuji báječný tip Basket ženy ČR Hradec - USK. Na tipsportu si dejte hcp +35.5 @ 1,75 na Hradec a na Bet365 USK -20,5 @ 1,83. Dávám tomu minimálně 60% šanci, že se trefí přesně mezi a Vám zacinká Jackpot. Je to velmi dobrá investice.
Hezký den.*5*
Tip! Basel - St.Pauli | Datum zápasu: 14.1.2017 17:00 | Tip: Basel | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Jeden overový tip na zítřejší CZ extraligu v sekci hokej.
Bonzi KO, tady jsem byl uplne mimo
cau chalani.neviete kde sa da sledovat live score hokeja slovensko18 norsko18.su to ms v madarsku.vsade je iba konecný vysledok
Tip! Mladost-Partizan | Datum zápasu: 14.1.2017 19:15 | Tip: 02 Partizan | Kurz: 3.09 | Vklad: 3
Tip! Birmingham - Nottingham Forest | Datum zápasu: 14.1.2017 16:00 | Tip: Birmingham | Kurz: 2.04 | Vklad: 2
Žižkov - Vltavín 3:0, výhra Žižkova OK*8*
Tip na Chorvaty ko. Dostali se do vedeni a byli lepsi. Druhy uz nepridali a naopak v zaveru inkasovali
ostatní sporty...Wisla