thorshammer |
19.9.2018 14:26
Tiež som pozeral na ten kurz, že to je asi trochu veľa...
Purple |
19.9.2018 14:33
Neblázněte, hoši *12* Oni k tomu přistoupí jinak než proti Opavě... Nemyslím, že by hrozil debakl domácích.
babka |
19.9.2018 14:35
Pristoupit k tomu muzou jak chtej, ale bez kvality a podpory sudiho, dle me nemuzou byt takovy favorit. Neprohra cska za 1.78 je dle me ulet
Purple |
19.9.2018 14:37
Je pravda, že Berbrovy prsty takhle daleko nesahají... ale že ukopou bod, to určitě není nereálný.
beast95 |
19.9.2018 14:38
Nevím moc, co si letos o tom cska myslet. Nastala tam velika obměna týmu, dost mladých. Zkušenosti s Evropou tam u moc hráčů nebudou. Pokud fakt nebude Magnusson, pripadne Bistrovic, tak to nejspis ztraty jsou + pokud nebude ani Abel, coz by oslabilo jeste vic ofenzivu.
R20R20 |
19.9.2018 15:10
Na 13k markete pisat o niecom ze je ulet , imo velka odvaha
BobSinclair |
19.9.2018 15:14
Plzen vzdycky v poharu a zvlast v LM prepla na jinej level nez v nasi sranda lize, kde vi, ze i sprumernym vykonem vetsinou vyhraje (nic na tom nemeni ani naloz co koupili na SKS, tam proste propadli).
Beztak meli ty posledni zapasy uz v hlave LM, dneska pojedou jako pily, uz jenom ta znelka je vyhecuje, ja mam favorita zapasu rozhodne v Plzni + ta generacni vymena v CSKA jak se pise vyse, to udela svoje. Za me vyhra Plzen.
Můžou přepnout na co chtějí, když chybí kvalita. A ta teď opravdu moc není
babka |
19.9.2018 15:37
Tady se asi neshodneme, ale je hezké, že si můžeme svobodně vyjádřit názor*5*.
Můj názor je ten, že Plzeň má své kdysi nadprůměrné hráče už za zenitem a reprezentanti Řezníček, Hořava a jiní ukazují své kvality v repre. Já netvrdím, že CSKA je něco extra, ale dle mě 50/50 zápas.
xavier |
19.9.2018 16:19
Moje řeč.. 1,75 či kolik nyní je na CSKA je mimo.. já mám od rána tu neprohru za 3/5... Podle mě CSKA dá domácím lekci z produktivity, Plzeň dneska dá max 1 gól s tím, co má statického vpředu.
thorshammer |
19.9.2018 17:21
Ako píše babka 50/50 zápas*11*
Toto je podla mna typický NB zápas, aj vzhladom na vsetko, co bolo napísané vyššie. Plzeň nič moc, CSKA veľké oslabenie oproti vlaňajšku, môže to skončiť výhrou kohokoľvek. Osobne si myslím, že Plzeň dnes neprehrá, ale stavil by som na to maximálne 3 € :-)
felpod |
19.9.2018 18:00
Jak už se tady psalo - ta generační výměna je v CSKA extrémní. Aktuálně mají úplně nejmladší tým z celé ligy. Průměr 24 let je extrémně málo (druhý nejnižší v Rusku Ural Jekatěrinburg má 26,1). Jen dva hráči celého kádru (gólman Igor Akinfeev (32) a pravý bek Kirill Nababkin (31)) mají nad 30. Teprve 41ti letý běloruský trenér Viktor Gončarenko je u týmu třičtvrtě roku a zkušenosti z takových zápasů nemá. Trénoval BATE Borisov, se kterým dokázal pár titulů v Bělorusku (což je spíše povinnost) a pár výprasků v Evropě. Z kádru odešli tři klíčoví stopeři (Sergej Ignaševič (38) a dvojčata Aleksej (36) a Vasilij (36) Berezutští), Ti tři drželi defenzívu CSKA přes 15 let a dohromady odehráli přes 1500 zápasů. Tahle díra se jen tak nezacelí. Smlouvy neprodloužili ani opory zálohy (Pontus Wernbloom (32), Bibras Natcho (30) a Georgi Milanov (26)), což je taky průšvih. Hlavně Wernbloom byl opora zálohy 6 let. Po MS odešel do AS Monaco Alexandr Golovin, a to je další průser. Byl skvělý do ofenzívy, navíc měl "dvoje plíce", neustále se vracel a dokázal vybojovat velké množství balónů. Megaprůser je i v ůtoku, když dva nejlepší střelci posledního ročníku ruské ligy Ahmed Musa (25) a Vitinho (24) také odešli. Islandský repre stoper Hördur Magnússon za 2.8 miliónu € byl nejdražší posilou. Jenže tenhle bývalý hráč Juve dnes nenastoupí. Další neznámé posily přišli buď zadara (Nikita Černov se vrátil z hostování a ve svých 22ti letech je hned klíčovým stoperem, Brazilský stoper Rodrigo Becão (22) přišel na hostování jako velký talent. Do zálohy přišel zadarmo Ilzat Akhmetov (20) a z NK Rudar Velenje 19ti letý Jaka Bijol (19) za 400tisíc €. Ti by měli být pilíři v záloze...Nejstarším příchodem je z Hull City 27ti letý uruguajský útočník Abel Hernández. Ten půl loňské sezóny nehrál kvůli kotníku, teď dostal nakopáno a dnes je s velkým otazníkem. Zraněn je i chorvatský defenzivní záložník Bistrovič - v této sezóně druhý nejlepší střelec mužstva. Těch absencí je dnes teda celkem dost - defenzivní záložník Kristijan Bistrovič, stopeři Hördur Magnússon a Viktor Vasin, defenzivní záložník Khetag Khosonov, ofenzivní Konstantin Kuchajev a Alexandr Makarov, a s megaotazníkem hroťák Abel Hernández... V nesehraném týmu tedy dnes nenastoupí hlavně ti, co doposud hrávali nejvíc a mají šanci být v sezóně v základu. V lize v posledních kolech sice vyhráli - ale nad týmy, které jsou po 7mi kolech na konci tabulky a budou hrát o záchranu. Ale například domácí bezbranková remíza s ligovým nováčkem Křídla Sovětů Samara myslím mluví za vše.
Zkušenosti jak trenéra tak hráčů jsou jasně na straně domácích. CSKA letos se nedá s CSKA z minulosti ani zdaleka porovnat. Dokonce ani s CSKA z loňska. Hráči se sehrávají (ti jakž takž sehraní dnes stejně vypadávají pro zranění), klub nechce vyhazovat za příchody a v následujících třech letech se chce stabilizovat. Pro mne - dnes může CSKA vsadit jen ten, kdo sází podle jména a historických úspěchů.
Jasně, Viktorka není žádný supermužstvo, ale v LM, navíc doma, navíc pod Vrbou - to by dát měli. Pro mne fair na Plzeň je @2.05, takže to se nabízí hraju...