camejko
| 19.9.2018 03:48
Tip! Kitzbuhel - Gherdeina | Datum zápasu: 19.9.2018 19:30 | Tip: x2 - neprehra Gherdeina | Kurz: 2 | Vklad: 2
camejko |
19.9.2018 04:07
hodim to pod tento tip, kedze to vidia len platiaci..
nasa druha liga a lokalne (mozno betko podla live traderov doobedu)... Dubnica si poradi so Spisskou, ten kader, kvalita... je dost velky rozdiel medzi domacimi a hostmi od hracov, cez financie a premie...max jedna patka Spisskej s Kokym vie zahrozit a domaci tri, silne, ktore to vedia a hlavne pred majitelom si to musia uhrat, fair 1.20-1.25 a Skalica proti Presovu B, alias Zvolen B... Skalica skvely utok, hoc slabsia obrana. Presov B max porazi NZ B, co sa stalo a to je vsetko.. taka Trnava tiez Presov zdola aj Povazska... a zvysok o triedu musi tj. 3+.. fair 1.05 na SI.. to mam ako AKOvku 2/5
acspCZ |
19.9.2018 08:11
Byl by takovy problem pockat s tim, az opravdu sazkovky resp. betko ty zapasy vypisou? Po zadech te lidi poplacaji tak jako tak a melo by to vetsi prinos.
Dellarossa |
19.9.2018 09:12
To je vecna debata, takto tie kurzy zhodi na minumum, plus zhodi aj handicapy. Ale na druhej strane, mozno sa najde niekto iny, kto by to urobil za neho. Tak radsej treba byt prvy, par ludi stihne za par eur a hlavne sa vylepsia stats. No, je to vec nazoru. Ja mam skor Tvoj, Acsp.
Tomstersson |
19.9.2018 09:20
Jelikož jsem skončil jako moderátor, tak vám do toho kecat nechci, ale...dnes když už tip, tak live.
Každý účet Betka stojí 2-3, vytáhnout se dá max 30-50 a o limity po vyhraných pár litrech nestojím.
acspCZ |
19.9.2018 09:24
ano, samozrejme. Kurzy se daji shodit ruzne. Nicmene tim, ze se takove info objevi na open/castecne closed foru, tak je to totalne zabity. Clovek ted kdyz si to bude chtit dat u betka, tak musi jak blb kazdou chvili obnovovat kurzovou nabidku a cekat, kdy se to tam objevi. Pokud mam info nebo zapas, ktery vidim jasne, tak si ho prece vsadim sam a pak muzu pockat na zbytek sazkovek. Tohle chovani tady je proste nepochopitelny. Kdyby se tu davaly odmenu za prispevek v diskusi, tak to pochopim. Ale takhle je clovek sam proti sobe*15*
Tomstersson |
19.9.2018 09:30
A k tipu na Kitzbühel. Dnes už by snad měl být do obrany Egger. Tím pádem má Kitzbühel k dispozici trošku lepšího gólmana a 4 velmi dobré obránce na poměry Alpském ligy. V útoku se bude starat o body první lajna Havlík - Leves - Kinnunen, na tom to Martinec postavil.
Gardena jak bylo zmíněno. Posílili v bráně, kromě Slováka Deyla bez větších ztrát. Sehraný, ale přece jen slabší tým.
Mi to vychází na under 6,5 a snad to neskončí 3:3.
acsp neber to v zlom , ja tvoje tipy napr hram strasne rad a povazujem ta za jedneho z najlepsich tiperov na tomto fore ,ale ze to zrovna ty pises , ktoreho tipy ma vacsinou jedna stavkova a aj tam to zleti za par minut dokonca niekedy sekund. toto malo kopec stavkovych a camejko napisal ze mozno to bude mat betko.napr minule betko nasu druhu ligu nemalo a potom by som nevidel velky vyznam cakat na nich.... je to druha slovenska liga, kde staci par tiketov a kurzy zletia hned dole, takisto ako pri tvojich tipoch na horsku cyklistiku alebo neviem napr rychlokorculovanie ked davas....
Tomstersson |
19.9.2018 09:36
jef: a to právě nemůžeš porovnávat atletiku/lyžování s hokejem.
Navíc i to Betko s pralesem občas nevyleze, když jsou masivní dropy u garážovek.
to mas pravdu ale myslim ze nasa druha hokejova liga je dost velky prales a hodne low limit liga
R20R20 |
19.9.2018 09:39
Acsp a jeho tipy kto este ma ? Ma cakat na fortunu alebo nike ? Alebo etipos ? Doxxbet ? *12*
R20R20 nevím čemu se směješ, Tomstersson to napsal dobře, zkus si to přečíst ještě jednou. Srovnáváš nesrovnatelný ...
acspCZ |
19.9.2018 10:25
jef.. ja kdyz sem dam tip, tak je to letos z 99% Tipsport. A kdyz vidim nekde nejaky ulet, jako je treba fortuna, synot, sazka.. tak bud to sem nedam vubec, anebo to sem napisu, az kdyz to tam opravdu je a dam to jen do diskuse. Ale dal bych ruku do ohne za to, zes tu ode me nevidel tip ve smyslu: "Az sazkovka vypise tohle, dejte to a to" vzdyt tj uplne postaveny na hlavu. Ja kdyz vidim, ze ma nektera ceska sazkovka vypsanou udalost, ktera me zajima a Tipac ji nema, tak jim hnedka pisu, zda budou vypisovat. A kdyz napisou, ze ano, tak urcite by me nenapadlo sem napsat: "Az to Tipsport vypise, tak si to vsadte" tj proste nonsens
a ved v case ked to pisal to mal tipsport aj fortuna. to betko podla mna spomenul len ako moznu variantu ze to ,,mozno,, vypisu. co ja viem ,mozno nemal cas cakat a pisat neskor a chcel sa podelit. nechapem ze sa to tu kazdy den riesi. za 1. je to v podstate neplatene forum (6e mesacne na to kvantum tipov je nic) a hlavne za 2.ako stall tu pomaly kazdy den pise: doba je taka ze nie kazdy si poda kazdu stavku pretoze su limity, maly trh pre nas. atd atd. ved vieme vsetko ako to je v dnesnej dobe s tipovanim. ja som rad za kazdy tip co tu je a ked nemam moznost vsadit tak si len doma ticho zanadavam a skusam podat co sa da :) gl borci
R20R20 |
19.9.2018 10:59
Engil evidentne si ma nepochopil
R20R20 omluva ...je středa ale jako bych měl pondělí, vůbec mě dneska neposlouchejte borci*9*
camejko |
19.9.2018 11:45
betka neponuka stale live feed a praveze preto prvu ligu nema pravidelne, kurzy si priemeruju a neopisuju ako ftn od konkurencie a tahaju sa skor ako tipac. takze by to mali nizsie polozene ako napr. prave teraz, kde to je na urovni ts..btw na tuto ligu zhodim aj sam kurzy bez zverejnenia , v konecno. dosledku to je jedno...
camejko |
19.9.2018 13:53
btw acsp, pisal som to ako tip... v tu chvilu to uz mali vsetky lokalne, nejak som to zabudol dopisat na zaver textu, nebolo to myslene tak, ze to pisem a nie su este kurzy :) btw betka je na toto hrozna ak im pride live feed je to aj prematch ako dnes a tj ak si pozries, okrem tipacu to bude mat skoro kazda SK v svojej ponuke... na tomto vytocis aj v nasich lokalnych s marzou viac, ako na betke a na prvu ligu ti ucet prezije dlhsie dokonca... betka a ich praktiky zacinaju byt uz ako v garazovkach, ale myslim len cisto hokej zyvsne sporty neovladam *4*