Tip! Litvínov-Zlín | Datum zápasu: 16.9.2018 17:30 | Tip: 1 výhra domácích | Kurz: 2.05 | Vklad: 2
Tip! Litvínov-Zlín | Datum zápasu: 16.9.2018 17:30 | Tip: 1 výhra domácích | Kurz: 2.05 | Vklad: 2
Alpska KO, hoc hostia len so 4mi obrancami a celu poslednu tahali nohy, odrazenym golom od vlastneho hraca to uhrali
*4**4*Hošek D. - Zuzák B. tip: Zuzák B. @3,56 fortuna (2/5) tip OK*4*
Molde 26:26ft KO, hrali hadzanu ako zvyknu hravat prvych 20 minut ked viedli 12:8, potom za 5 minut 0:6 skore a odvtedy ich nepochopitelna nervozita proti tak slabemu teamu ako Raelingen.
ešte jeden tip na dnes v sekcii futbal *4*
AKO hned KO, Hošek na body prohrál. Zápas sem neviděl, nestíhal jsem, tak můžete napsat, kdo viděl, jak moc mimo Hošek byl, či nebyl. Dík
Tip! Ivashka - Karlovskiy | Datum zápasu: 16.9.2018 14:20 | Tip: Ivashka | Kurz: 1.58 | Vklad: 3
Chomutov-Brno 2:4 tt over na hosty v parádním kurzu OK*4**5*
Z live: rohy na Slovane - OK *5**4*
Vuelta:
Kdo jste co zahral proti Portemu, tak vse OK.. Lopez, Quintana, Yates, bodovacka, vrcharska, nevyhrana etapa vse proti Portemu vyslo
vyhodnotenie DC 4hry zo sekcie tenis:
SRBI za @2,7+ izy 3:0 , ak hral niekto v combe ako ja tak Velka Britania po velmi slabom vykone v prvych dvoch setoch nakoniec 3:1
AKO KO Australcania nasadili Lleytona Hewitta ktory skratka zapas vypustit nedokaze , skakal tam ,hecoval seba a Peersa ako za starych cias a zasluzene vyhrali.
Chomutov - Kometa 2:4FT tip OK
Manch. City - Fulham 3:0FT tip OK
Tak trochu jsem nepochopil Jokanoviče který proti City bez tvůrce hry postavil hodně ofenzivní sestavu. Naštěstí dle předpokladu se po gólu na 3.0 City tak úplně do útoku nehnalo..
2468|
2467|
Maledivy - Indie ft: 2-1
Maledivy sbr ok *5*
2466|
Z Davis Cupu - postup Francie OK, až překvapivě easy.
Legion - Ust-Kamenogorsk 2:1
Legion výhra OK *4*
hcp - 1.5 KO
Legion obrovský střelecký rozdíl 50:20, dnes to stačilo pouze na výhru o gól...
Rudny - Ust-Kamenogorsk 1:2 OK *4*
opět luxus obrana a opět slabší útok, ale na výhru to stačilo, kurz 2.77 opět nesmysl...