535|
Rusky daly Svycarkam poradnou bidu...taky fakt sorry za ten tip*16*
Tak uz som si vyhodnotil basket a opat lost. Ale tu snuru 0:18!!! Tak asi si velmi premyslim, co tu este napisem. Prepacte
Tip! Tottenham - Chelsea | Datum zápasu: 4.1.2017 21:00 | Tip: over 9.5 rohu | Kurz: 1.6 | Vklad: 2
Asi sem take prispevky nepatria, ale musim.
Vadeeva dnes za Kursk 22 bodov a pri strelbe 11/11!!! To som este asi ani nevidel.
Djoker-Zeballos 17,5 + OK (19 games) *4*
Myneni/Rama 1:2 KO.. pred zapasom 1,65 , klauniada Paire/Darcis bola ale aj tak to nestacilo *13*
Jeden hokejový tip v sekci na páteční .
este jeden tenis v sekcii , kurz mimo *3**5*
Ze vcera Gavrilova KO
Lucka se musela zvednout.Odchazel jsem na zacatku druheho setu a tam jsem si myslel,ze je hotovo...
Tip! Asiago - Ritten | Datum zápasu: 4.1.2017 20:30 | Tip: Ritten over 4,5 | Kurz: 3.65 | Vklad: 1
V sekci tenis jeden tip *4*
V sekci hokej tip na 2ligové derby Žďár - Brod
z basketakov nieco niekto pozeral z Eurocupu? mne sa paci, ze Kuban neprehra v Spanielsku DD rozdielom. Ano, GC je doma velmi silne, ale zase Kuban pod novym trenerom Obradovicom konecne zabral a Obradovic to nejak stmelil dokopy. V Ulme prehra -4 po OT, doma zdolal CSKA, vo Valencii len -1, vyhral v Petrohrade a ta supiska rozhodne nie je zla, aby dostala vyprask v Spanielsku...skor cakam vyrovnany match...AH +9 sa mi lubi
sekcia tenis
skoky v sekcii *3* a ak nebude Hayboeck...jedine ten dokázal stochovi konkurovať v tréningoch.
INFO skoky:W konkursie z powodu choroby nie wystąpi także Michael Hayböck.
ostatní sporty-Bergiesel
Sekce hokej...zeny*4*