Sekce hokej mensi nastrel na Swiss..
Sekce hokej mensi nastrel na Swiss..
Dávam to len sem na info. Dnes zápas britskej hokejovej ligy Nottingham-Edinburgh. Hosťom by mal pravdepodobne znova chýbať prvý brankár, ktorý má chrípku a zaskakuje za neho 17-ročná dvojka Ten je dosť tragický, minule dostal doma 6 gólov z 24 striel proti priemernému Fife. Dnes ich čaká o dosť silnejší Nottingham, navyše Edinburgh má stále dosť absencií. Dá sa skúsiť domáci+over 7g. na Tipsporte, prípadne nejaký TT na Nottingham. Na betku do už dosť droplo na domácich, Tipsport ešte ako tak drží.
Dotaz na skrill v sázkovkách, díky za info kdo by věděl*4*
MIDDLESBROUGH - LEICESTER CITY 0:0, KO
Doplnené ,,ostatni sporty" pod včerajsí tip.
Dáme si soutěž asi s tím 1xBetem. Podmínky pak napíšu. Zatím jen tedy do mailu admin@tipmatchbets.com pište s předmětem Soutěž své tipy na přesný výsledek hokejového zápasu Sweden U20 - Slovakia U20. Budu sem dávat nahodně takto soutěže a na konci měsíce uděláme vyhodnocení. Vyhraje ten co jich trefil nejvíc. Pokud bude rovnost bodů tak vyhraje ten se zůčastnil více kol. Jdeme na to *4**5*
vy teraz ako ceski bratia? wh mate out, ze? betko cakate, a co pinna, 188bet a sbobet? tieto SK mam napr ja, tak to bude s tipami mozno od nas tazsie pre vas, tipsport ma ubohu ponuku...
Tip! Valpusteria - Asiago | Datum zápasu: 2.1.2017 20:30 | Tip: Asiago under 2,5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 2
niekto pozeral TUR ligu z basketakov dnes? myslim si, ze Gala dnes uz nepomoze ani domace prostredie, proste je tam zla atmosfera, jednak financna a potom aj medzi trenerom a hracmi. Odisiel Dentmond, Thompson uteka tiez prec, Preldzic je zraneny. Nova posila Fitipaldo hral proti Bambergu 10 min, ale 0 bodov a Bamberg ich dal pohodlne o -15. Ten roster ja prakticky uz len na 7-mich muzoch a to proti Darussafake s 12-timi si myslim nemoze stacit...kurzy idu dole, ale AH -2 na Daru v Pinne za 1.78 sa este myslim ze da, ten rozdiel si trufam povedat bude vacsi :)
Dotaz v sázkové kanceláře *8*
tip v sekcii futbal na Premier league. Začiatok 13,30
Tip! Nižnekamsk - Ufa | Datum zápasu: 3.1.2017 15:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2.2 | Vklad: 2
Tip! Barthel - Lucic | Datum zápasu: 3.1.2017 01:00 | Tip: Barthel | Kurz: 1.86 | Vklad: 3
od benyho tip na Dakar v sekcii ostatne...
dnes nasa U20 nachvata si myslim so SWE. najhorsi utok vs naj obrana + sila SWE vpredu...my sme jalovi vpredu ze az na zaplakanie a gol nie som si isty ze dame vobec, Svedi nas fyzicky znicia aj vpredu a minim. gol v kazdej tretine dostaneme podla mna, a asi nie jeden...hcp -3.5 sa mi lubi, -4 5 za 2.65 tiez :)
NHL Matthews dal gól,takže bodoval - Ok
Ahojte. Tak v roku 2017 sa pridavam k Vam aj ja. Sledujem hlavne zensky basketbal, obcas aj muzov a hadzanu. Tak verim, ze obcas prinesiem nieco zaujimave. Dakujem za prijatie.*4*
Za mne, naprosty souhlas. Vidim to uplne stejne. Gerwen bude pod vetsim tlakem.Kurz 3,75 je blbost.Jeho sance na vitezstvi jsou mnohem vetsi. Over 10,5 setu tez hratelny.
Tip! Anderson - van Gerwen | Datum zápasu: 2.1.2017 21:00 | Tip: 1 | Kurz: 3.75 | Vklad: 3
525|