mahony1983 |
4.1.2017 09:05
o Mersine som cital, skusim tiez, ale za menej :) gl
jen par veci k tomu, Coleman operovali koleno(artroskopie?) v prosinci a jak jinak odvtedy nehraje, pochybuji ze by dnes nastoupila, Hayes taky vynechala posledne 3zapasy v lize a podle jeji prispevku na webu je zpet doma v USA...
asi proto prisli nove hracky a jeste k Frida Eldebrink, ona neni rozehravacka, jasne nekdy to i hraje jenze na to hru az tak nema, to jeji segra Elin je cistokrevna rozehravacka...
No dyť kvůli tomu tam jsou Robinson, Henry, ty dvě američanky jim vypadli, není to tak, že by posílili o dvě další. To mají snad jen ruské týmy 4 američanky..
Asi je to dobrej bet, protože hůř už hrát nemůžou, ale Fenerbahce šlape, to mě odrazuje.
mahony1983 |
4.1.2017 10:02
aha, diky za objasnenie teda...
Hayes i Henry maji obcanstvi AZE, to by klidne mohli hrat vsechny, kdyby chteli a posilenim bych to taky nenazval kdyz tie 2 co vypadli jsou urcite kvalitnejsi hracky i kdyz se to porovnavat kvuli postum moc neda...
Mohli samozřejmě by hrát, to je jasný.
tak ja to napsal kvuli tomu ze nitramus psal o posilneni teamu, co je hodne otazne kdyz Coleman a Hayes nebudou ze jo, plus pod kosem maji Petronyte na petce na co tam bude Henry nevim, jedine na ctyrku kde az tak doma neni na stridani s Nevlin jak v teamu byla jeste dalsi amicka Parker(hrala 3zapasy EL) a prestoupila do ciny pred mesicem...to nemaji ted hracku ktora by nahradila Coleman na trojce a nevim ci bude dobrej tah kdyz postavi tri male Kartaltepe-Robinson-Eldebrink...
mahony1983 |
4.1.2017 10:29
Sterbik: tak viem ze ty mas lepsi prehlad u zien, takze vzdy viacej hlav viacej info :)
mahony1983 |
4.1.2017 10:31
ja som len cital ze prisli tie dve hracky, ale napr. o operacii inej atd som uz nehladal, to nitramus by mal spomenut uz predtym...
Oni půjdou nahoru, páč ten tým není tak špatnej na to, jaký má výsledky.
jedine pred Gyor, na ostatne uz ztraci hodne a kdyz dnes nevyhraji budou mit minimalni sanci dat o 3vitezstvi vic ze 7 zapasu nez krakow a spol, to je utopie, nemaji na to aby porazili nejlepsi mancafty v skupine jako kursk,usk a rekl bych ani fener...
nitramus |
4.1.2017 11:09
Tak o Hayes som sa nedocital ze je v USA a Coleman je uz s muzstvom, takze myslim, ze by dnes mala zasiahnut do hry. A stale moue alternovat ako skusili posledny zapas Petronyte pod kosom a kridla Nevlin a Henry-Morello sa stahovala na kridlo. A skusali to podla mna aby mali na ubranenie. Predsa len Fenerrbahce ma velku silu pod kosom a na kridle. A ja tam osobne vidim sancu na 4-5 vyhier. V Montpelier, ci doma Schio..... ale to je len moj pohlad a som rad ked to niekto doplna.
No já sem celkem překvapenej, jak to Fenerbahce jde, protože mají slabší tým než v minulosti.
o Hayes jsem se taky nic nedocetl, jenze naposled hrala v Krakowe a odvtedy nic, na instagram postla foto s megakoucem Geno Auriemma a spol z UConn kam chodila na univerzitu, tak nevim, asi v turecku nebude, kdyz na twitter 1.ledna dala fotku jak sleduje v hledisti prave UCONN pri zapase...
4-5vyher s kadrem co ma aby uhrali z 8zapasu co zustava ? No tak to je hodne velkej dream si myslim, ja to vidim na max 3 a to jsem jeste optimista, vyhra cez vikend v lize vubec nic neznamena kdyz porazili nejhorsi team o 13b kdyz jeste odtud k nim prestoupila Henry, moc neverim ze by Coleman nastoupila ani ne mesic po atroskopii, uvidime, gl ja to nehraju
Fener staci ze maji jedneho z nejlepsich treneru zen v Evrope co si zaklada na obrane plus nemyslim ze by oproti lonsku nejak extra oslabili, prisla predsa Gruda a Stricklen, to v pohode na vetsinu mancaftu staci...
R20R20 |
4.1.2017 11:47
Sterbik podla toho co pises ma láka tam šupnut Fener -8,5 pekne to ide hore pomaly *8*
-8,5 handikap venku je brutální i obecně u všeho