Tip! Omsk - Podolsk | Datum zápasu: 5.1.2017 12:00 | Tip: + 1,5 gólu | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Tip! Omsk - Podolsk | Datum zápasu: 5.1.2017 12:00 | Tip: + 1,5 gólu | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Tip! Novokuzněck - Jaroslavl | Datum zápasu: 5.1.2017 11:00 | Tip: Kontiola - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.79 | Vklad: 1
Tip! Gottingen - Wurzburg | Datum zápasu: 6.1.2017 19:00 | Tip: Wurzburg ML | Kurz: 2.55 | Vklad: 2
Opět tedy soutěž s 1xBet Tipy do mailu admin@tipmatchbets.com s předmětem "Soutěž" A tipujeme přesný výsledek zápasu Švédsko u20 - Rusko u20 *4**5*
Tak z minulého kola soutěže(předevčírem) máme vítěze. Georgebest trefil přesný výsledek 2:5 pro Spartu. Gratulace a jedeme dál. *5*
Tip! Gavrilova - Vandeweghe | Datum zápasu: 5.1.2017 11:50 | Tip: Vandeweghe | Kurz: 1.93 | Vklad: 3
Tip! Nižnekamsk-Magnitogorsk | Datum zápasu: 5.1.2017 15:00 | Tip: Over 5,5 | Kurz: 2.2 | Vklad: 2
Tottenham - Chelsea jen 7 rohů - bohužel první poločas byl rohově slabý *10*
livko na karty KO, chybala este jedna, trochu ma to mrzi, kedze uz v polcase boli 4 a priebeh zapasu nahraval este dalsim. Sorry
Ritten i gol ko..
Castello - Araberri 81:83.....over 159.5 OK *4*
trosku ten scenar pretla 3. Q, ked to hostom nepadalo, ale v poslednej znova good...
GC - Kuban 71:86.....Kuban AH +9 OK *4*
od zaciatku Kuban takticky skvele, radost na nich teraz pozerat...
538|Gl
Jen takový nastrel na Hokej U20 Kanada - Švédsko , líbí se mi VZ Švédsko @2.06 TS . Kanada proti ČR nic moc jalová a Švédi tady na turnaji nemají konkurenci , navíc poslední dva h2h ve prospěch Švédska . Uvítám likes or hates *9*
ZR-HB 5:4.Tip ze sekce hokej Ok. Žďáru utekl začátek ve 13 minute 0:4 Endal 2g+2a . Pak naštěstí otočka.
pridal som live tip na karty Tottenham v s Chelsea
Brown KO.. sorry
Písek - Kolín 6:6 tak nevím co k tomuhle průběhu napsat, blázince.
Tip! NFL celkovo | Datum zápasu: 7.1.2017 22:35 | Tip: NY Giants | Kurz: 25 | Vklad: 1
Do tipov som si dovolil moj pohlad na bliziace sa playoff NFL a jeho mozneho vitaza
Chalani co sledujete nasu Tipsport ligu nezdaju sa vam hodnotne kurzy na celkoveho vitaza na BB ci Nitru v Tipsporte? Viem, ze je to este predcasne, ale uz aj doterajsia faza co to ukazala a nerozumiem preco su tak favorizovane Kosice, pretoze zatial vykonmi a vysledkami mi rozhodne do tejto pozicie nesedia. Nemozem si pomoct ale opat to vidim na jedneho z tej dvojice Nitra - Bystrica. Pri Nitre vidim problem akurat v ich vykonoch vonku, no doma su najlepsi, Bystrica silna rovnako doma aj vonku, dobre vyskladany tim na playoff a ked sa teda vrati zo Slovanu Surovy, pripadne rozohraty Tomanek z Trencina a k tomu ak formu naladi Miso Handzus, tento rok im to konecne moze klapnut. Preto kurzy na Nitru @ 5 a Bystricu @ 3,5 vidim celkom hodnotne, ale budem rad za vase nazory *5*
Skoky.
Tiketc.1..vratenie vkladi
Tiket č.2... OK