live vary-Litvínov 2:3..vyhra ok, over 2,5 Litvajz ok*4*
live vary-Litvínov 2:3..vyhra ok, over 2,5 Litvajz ok*4*
Vitória Guimarães - FC Paços Ferreira 2:2 FT
výhra domácích v EH-1, bet KO
*10* (nebo spíš *12* )
Když jsem v poločase došel domů a viděl 0:1, tak jsem nechápal. Pak jsem si všiml, že v bráně domácích je João Miguel Silva - a pochopil jsem. Dát do brány mlaďocha, kterej i v "B" týmu sedává jen na lavce, to je teda drsný. Zvlášť v zápase, o kterým se mluvilo jako o zápase s nutností vyhrát. Škoda... Druhý gól jednoznačně gólmana, první gól (jak jsem viděl ze záznamu) minimálně z 80% taky gólmana... Pak už to stačilo jen na vyrovnání...
Ale - šel bych do toho znova.
KHL Datsyuk dal gól, takže bodoval - Ok
Over 44,5 legu ve finále Ms šipek zde z diskuze Ko. Bylo 44 legu. Rozhodl 4 set kdy mohl Anderson potvrdit break jít do vedení 3:1.
Tip! Castello - Araberri | Datum zápasu: 4.1.2017 20:30 | Tip: over 159.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
533|
sekce hokej*4*
531|over 5,5, 2/5, tiáč
Pozeram na zapas Södertälje-BC T.Mures vo FIBA Eurocup a nerozumiem preco su hostia az taky outsider?
Domaci maju Bizaca, ktory to taha, ale v tejto casti siel predsa len dole strelecky, aj ked stale je to parada, ale mne pride ze tam nikoho dalsieho nemaju. Mozno tak Massamba, ci Ongwae...
Hostia tiez nic moc, ale pride mi, ze to maju trosku vyrovnajsie. Nemaju sice taku hviezdu, ale dnes by mal nastupit uz aj gajovic, takze dalsi slusny strelec. Hcp+15,5 za 1,85? Basketaci ako to vidite? Ja tam az taku naloz urcite nevidim. Navyse kto prehra, tak to moze zabalit
v LM vybavene pred polkou zapasu *5*
530|
KHL
Omsk - Moskva
Ko
No 15 strel a 3 goly , tomu rikam uspesnost *15*
Vlhová top 3 OK *4* (československé stupne vitazov)
Tip! Minsk - Petrohrad | Datum zápasu: 3.1.2017 17:30 | Tip: Datsyuk počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.74 | Vklad: 1
Tak včerejší soutěž nikdo netrefil tak jedeme dál Opět tedy soutěž s 1xBet Do mailu s předmětem "Soutěž" A tipujeme přesný výsledek zápasu Kometa Brno - Sparta Praha *5**4*
529|
Ivo - Marchenko v prvním setu TB, over OK
tak Kanada 5 gólů dala, i když naši odehráli daleko lepší zápas, než jsem očekával. Takže tip Kanada over 4,5 OK *4*
V sekci Fotbal jsem si dovolil jeden tip z Portugalska na dnes...