jj ten Singapur bude dnes hrát udajně s jiným týmem
jj ten Singapur bude dnes hrát udajně s jiným týmem
tip na strelce v Eurolize, sekce basket
Tip! Singapur-SAE | Datum zápasu: 6.1.2017 12:30 | Tip: SAE | Kurz: 1.91 | Vklad: 3
Tip! St.Gallen - Winterthur | Datum zápasu: 6.1.2017 11:00 | Tip: St.Gallen | Kurz: 2.05 | Vklad: 2
Mahony a ostatni basketaci, co rikate dnes na 2AKO olympiakos a cska? Diky za odpoved
San Jose - Minnesota 4:5 over 4,5 gólu OK *8*
Ještě jedna myšlenka. Biatlon ženy, Daria se vraci, po 18ti mesicich kdy prodelala mononukleozu a 3 mesice zpet porodila Olemu dítě nebo kluka *9* to už nevím *15* ,opět zavodit. Je vypsana mezi nejvetsi favoritky. Nedokazu si predstavit ze do toho hned vleti a bude v takove forme ve ktere jinzname + plus spatne podminky ktere tam panuji. Podle me se vyplati zahrat duely proti ní ale budu rád za každý názor*4*
Ahoj co říkáte na dnešní rychlobruslení ? V duelu Sáblíková - Wustová vidím hodnotu na Wustové. Sáblíková mela problemy s kolenem kolem vanoc vubec netrenovala a sama se vyjadrila ze celej ctyrboj asi suverene ovladne prave Wustova ktera si na teto trati a na tomto stadionu vyjela pred tydnem sve maximum. Plus hala, ktera ji jako domaci povzbudi a bude hnat. A dalsi plus je, ze pojedou proti sobe v jedne rozjistce coz Martina dle rozhovoru moc nechtela. Nejake nazory na to diky *4*
Co zítra skoky Johansson vs cene prevc @2.32 v prvním kole.
Vím že Johansson v Innsbrucku měl dobrý podmínky stejně jako dneska v kvalde. Prevc naopak bída podmínky..je tam nějaká value, díky znalejsi *8**4*
Aj tak si neviem vysvetlit tu Hayboeckovu chorobu ked vcera v Innsbrucku neskakal a uz dnes kvaldu ano hoc ani nemusel a mohol posetrit den do zajtra. Vcera mohol naskakat na Eisenbichlera a priblizit sa k stupnom vitazov. Nechapem tomu ale iste je ze mi to odpalilo duel T4M Hayboeck-Eisenbichler.
Augsburg 4:2 ok
Mnichov 6:1 ok *5**4*
Berdych 7:5 6:3 Tip OK *4*
Na Slovane vylucenia celkom pohodlne OK *4*
Hokej Německo-ČR 1:1, neprohra OK. Náhradní brankařka asi dobrý*5*
tip v sekci Ostatní sporty
Tip! San Jose - Minnesota | Datum zápasu: 6.1.2017 04:30 | Tip: over 4,5 gólu | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
KHL Platt bude bodovat Ko
Machri na NHL práve som sa dopočul, že Buffalo nevyhralo nad Chicagom 7 rokov 12.12.2009 *17* myslíte, že sa zruší táto séria, ja to asi skúsim *8*
544|