Tak mlady sa dnes v brane Edinburghu hecol, zo 44 striel iba 4 goly*15*
Tak mlady sa dnes v brane Edinburghu hecol, zo 44 striel iba 4 goly*15*
Finsko jen 2:1..over KO
Tip! St. Louis - Chicago | Datum zápasu: 2.1.2017 19:00 | Tip: Steen počet bodů nad 0.5 | Kurz: 2.09 | Vklad: 1
Jede vám na Livesport ten hokej Nottingham ? *6*
526|Blackburn - Newcastle
Je tu niekto kto sleduje grecky futbal? Len ma zaujal zapas Iraklis - Xanthi, kurz na hosti okolo 2,3. Zapas 16-teho s 3-tim. Ale nesledujem to tak reku, ci tam prislo k nejakym velkym zmenam.... Iraklis pritom doma nic moc a naopak Xanthi vonku slusne. Je to po prestavke. Ale ako pisem futbal nie je uplne moja salka kavy.
Chalani.
Dal som prvy pokus do tipov, teda dal som to do basketu. Je to OK? Mozete to pozriet? Dakujem
Sekce hokej mensi nastrel na Swiss..
Dávam to len sem na info. Dnes zápas britskej hokejovej ligy Nottingham-Edinburgh. Hosťom by mal pravdepodobne znova chýbať prvý brankár, ktorý má chrípku a zaskakuje za neho 17-ročná dvojka Ten je dosť tragický, minule dostal doma 6 gólov z 24 striel proti priemernému Fife. Dnes ich čaká o dosť silnejší Nottingham, navyše Edinburgh má stále dosť absencií. Dá sa skúsiť domáci+over 7g. na Tipsporte, prípadne nejaký TT na Nottingham. Na betku do už dosť droplo na domácich, Tipsport ešte ako tak drží.
Dotaz na skrill v sázkovkách, díky za info kdo by věděl*4*
MIDDLESBROUGH - LEICESTER CITY 0:0, KO
Doplnené ,,ostatni sporty" pod včerajsí tip.
Dáme si soutěž asi s tím 1xBetem. Podmínky pak napíšu. Zatím jen tedy do mailu admin@tipmatchbets.com pište s předmětem Soutěž své tipy na přesný výsledek hokejového zápasu Sweden U20 - Slovakia U20. Budu sem dávat nahodně takto soutěže a na konci měsíce uděláme vyhodnocení. Vyhraje ten co jich trefil nejvíc. Pokud bude rovnost bodů tak vyhraje ten se zůčastnil více kol. Jdeme na to *4**5*
vy teraz ako ceski bratia? wh mate out, ze? betko cakate, a co pinna, 188bet a sbobet? tieto SK mam napr ja, tak to bude s tipami mozno od nas tazsie pre vas, tipsport ma ubohu ponuku...
Tip! Valpusteria - Asiago | Datum zápasu: 2.1.2017 20:30 | Tip: Asiago under 2,5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 2
niekto pozeral TUR ligu z basketakov dnes? myslim si, ze Gala dnes uz nepomoze ani domace prostredie, proste je tam zla atmosfera, jednak financna a potom aj medzi trenerom a hracmi. Odisiel Dentmond, Thompson uteka tiez prec, Preldzic je zraneny. Nova posila Fitipaldo hral proti Bambergu 10 min, ale 0 bodov a Bamberg ich dal pohodlne o -15. Ten roster ja prakticky uz len na 7-mich muzoch a to proti Darussafake s 12-timi si myslim nemoze stacit...kurzy idu dole, ale AH -2 na Daru v Pinne za 1.78 sa este myslim ze da, ten rozdiel si trufam povedat bude vacsi :)
Dotaz v sázkové kanceláře *8*
tip v sekcii futbal na Premier league. Začiatok 13,30
Tip! Nižnekamsk - Ufa | Datum zápasu: 3.1.2017 15:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2.2 | Vklad: 2
Tip! Barthel - Lucic | Datum zápasu: 3.1.2017 01:00 | Tip: Barthel | Kurz: 1.86 | Vklad: 3