Vandeweghe-Siniakova 2 OK *4* (ale Siniakova vobec hlavou nezvladla ze superka hra len na jednej nohe)
Vandeweghe-Siniakova 2 OK *4* (ale Siniakova vobec hlavou nezvladla ze superka hra len na jednej nohe)
Belgie - Japonsko | Autor: kazatel
Datum přidání: 2.7.2018 09:23 | Sport: Fotbal | League: kvalifikace MS
Belgie - Japonsko první poločas 5 rohů - over 3,5 rohů OK
teraz od 20:00 Srbsko vs Nemecko.....ak by bol hcp na Nemcov -9.5 a vyssie v priebehu nad 1.80, zahral by som (1/5).....Srbsko ma nejake absencie, hlavne na PG je slabina, sice pod kosom obludy ako Milutinova a Marjanovičam, no Nemci tam tiez maju Voightmana, Zirbesa ci Thiemana, na PF je Barthel či skuseny Kleber a tento nemecky vyber sa mi paci. No na PG maju Schrodera, ktory je skvely, je rychly, Srbi tam takeho hraca nemaju proste a to moze byt rozdielove, doma Nemci vyhrali o 5 bodov, hra sa o body do dalsej fazy a mozu aj dnes hryzt v Srbsku si myslim...
Naši over 153,5 i se štěstím OK (81:75) *5**2*
Zdravím ve spolek :) Někdo si mne možná pamatuje z jiných webů (Liga,K2,closedy). Nick je pořád stejný. Budu se snažit přispívat do sekcí k těm sportům, které díky omezení zahraničních SK lze sledovat a sázet na domácích SK - tedy díky limitům asi jen Tipsport/Chance, občas Fortuna.
Pár nicků znám, některé jsou povědomé, některé nové. Budu rád, když moje tipy budou inspirací a pomohou :-) Primárně fotbal/hokej, občas něco z basketu :-)
2289|Tip: Francúzsko hcp -1.5 (všetky SK, 1.85), 1/5
Tip! Belgie - Japonsko | Datum zápasu: 2.7.2018 20:00 | Tip: over 3,5 rohů první poločas | Kurz: 1.5 | Vklad: 2
K dnešnímu dni končí v moderátorech Tinie93 a Králbramborovýchlidí. Děkuju moc oboum za jejich práci pro web a snad se uvidíme aspoň v sekcích *5**4*
2288|
Tip! Perseru Serui - Persija Jakarta | Datum zápasu: 3.7.2018 08:30 | Tip: Perseru Serui (sbr) | Kurz: 2.29 | Vklad: 1
2287|
2286|
Tip! Belgicko - Japonsko | Datum zápasu: 2.7.2018 20:00 | Tip: Ano | Kurz: 2 | Vklad: 2
Tip! Nejlepší ze skupiny | Datum zápasu: 3.7.2018 10:00 | Tip: FaZe | Kurz: 2.8 | Vklad: 2
teraz od 20:00 na livku v zapase Madarsko vs Litva ak by hcp bol -11.5 a nizsi na hosti, skusil by som....Madari su bez Hangu, coz je velka strata + mali problemy so slabuckym Kosovom....Litva je nabita menami a Madari budu mat problemy hlavne na PG a C, kde pod kosom neviem ako ustrazia Sabonisa s Valanciunasom...na sledovacku vklad...
Tip! Chorvatsko - Dánsko | Datum zápasu: 1.7.2018 20:00 | Tip: over 8,5 rohů | Kurz: 1.5 | Vklad: 2
Alonso-Perez 2 OK *4*
koníci ve Varech oba KO, Coffola asi měla nějaký zdravotní problém, protože kontakt s nejlepšíma ztratila už v oblouku do cílové roviny. Iman šestý, ale na čtvrté místo neměl. Vsadím ještě v 6. dostihu Winget, na závodišti momentálně @ 2,5, tipáč @ 5,5 na vítěze. Fair bych viděl někde mezi, takže za 1/5 *4*