Tak Kometa nasadila to nejlepší co má teď k dispozici, chybí jen Čiliak a Vincour ale myslím že i tak budí sestava docela strach!! :) 4 góly by snad měli vstřelit :)
Tak Kometa nasadila to nejlepší co má teď k dispozici, chybí jen Čiliak a Vincour ale myslím že i tak budí sestava docela strach!! :) 4 góly by snad měli vstřelit :)
Tip! Sassuolo - Udinese | Datum zápasu: 25.9.2016 15:00 | Tip: over 10,5 (počet rohů) | Kurz: 2 | Vklad: 4
Hokej Krefeld - norimberk 14:00, nestiham to nejak vic rozepsat, jenom do 1.lajny se k Reimerovi s Reinprechtem misto Ehlize posunul P.Buzas, na ktereho ma Tipsport kurs @7,5, coz je na prvni lajnu nesmysl
Este jedno LIVE na rohy tu v diskusii pod mojim prispevkom(len aby sa nestratilo)
Tip! B. Bystrica-Trencin | Datum zápasu: 25.9.2016 17:00 | Tip: 1 | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
Žilina B .. ah - 1,5 OK *4*
Veľmi slaby prvý polčas vysledkovo, napriek celozápasovej hre na jednu bránke, našťastie rezerva šošonov v druhom polčase už z tých kopec šancí potriafali aj do brany. Dalo sa prebaviť aj na LIVE po polčase, bohužial mne sa už asi 2 tyždne nejde prihlasiť cez mobil na stranku, neviem prečo *11*
chlapci,nemate link na ten ženský tenis v Podgorici?vyzkoušel jsem vše(livescorehunter,be365,tennisliveatd.)
Lisicki 1:6 2:6 +1,5 setu KO, tady bez šance, Makarova zahrála líp než jsem čekal
sekce hokej...jeden záchod na večer*4*
LiVE pisem sem lebo to pada. Over 8.5 rohy u AS Rim. Prehravaju 1:0 Torino uz dalo aj tyc. AS su na lopte, je to futbal hore dole ale s mnozstvom sanci. AS uz ma 4 rohy, verim ze do konca zapasu 5 este daju. Gl*4*
Tip! Poprad - Zvolen | Datum zápasu: 25.9.2016 16:00 | Tip: Poprad | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
V sekci Fotbal jsem si dovolil na dnes jeden tip z Portugalska... *16*
Tip! Brno-Bohemians | Datum zápasu: 25.9.2016 17:00 | Tip: Bohemians | Kurz: 3.2 | Vklad: 2
Tip! Haase - Giustino | Datum zápasu: 25.9.2016 14:00 | Tip: Haase -4,5 | Kurz: 1.74 | Vklad: 3
Vinci 6:3 6:3 hcp +2,5 OK
Zdravím, skúsim sa spýtať sem. Dlhšie sledujem pohyb stávkových burz nie kancelárií a všimol som si jedného systému. Rád by som sem pridával tipy a po mesiaci by som po výsledok mohol aj ozrejmiť o čo ide.
Avšak k tomu sa nedajú písať analýzy ani nič podobné čo tu povinnosť. Tak by som sa rád informoval u admina či by bol problém stým ? A rovnako či by som mohol mať niekde na profile tie stats aby sa aj tu ukázalo ako to bude funkčné lebo momentálne tam nič podobne nemám a popravde neviem ako to funguje aby niekto túto funkciu dostal
v skratke tip sekcia futbal *4*
tip sekce hokej!!
Tip! Lisicki - Makarova | Datum zápasu: 25.9.2016 12:10 | Tip: Lisicki +1,5 setu | Kurz: 1.86 | Vklad: 3