10. 9. 19 00
Michalovce – Žilina
Tip- AH -0,5 bet365
Kurz- 1,95
Dôvera- 3,5/5
Tu je pre mňa Žilina dosť veľkým favoritom. Určite by som dal ten kurz, tak na 1,7. Michalovce síce zatiaľ doma bez prehry, ale hrali so zatiaľ poslednou Dunajskou Stredou, podpriemernými Zlatými Moravcami a úradujúcim majstrom Trenčínom, ale ten bol a je vo veľkej prestavbe mužstva a vtedy hral aj LM. Naposledy prehrali v Ružomberku 4:0, ktorý hrá podobným útočným štýlom, ako Žilina, až na to, že Žilina má podľa mňa v tomto štýle väčšie skills. Michalovce doteraz strelili iba 3 slovom tri chudobné góly, menej ma už iba nováčik z Prešova. Naopak Žilina ich má na svojom konte 16, čo je zatiaľ najviac z celej ligy a ešte inkasovala iba 6 oproti Michalovciam, ktoré dostali 8 gólov. Takže aj tá obrana bude asi horšia. K tomu odišiel stopér Vernon do Slovana, priviedli dvoch nových hráčov. Tí sa budú chcieť ukázať, ale uvidíme, čo predvedú keďže ešte to chce isto nejaký čas na zohranie s ostatnými. Vonku Žilina odohrala zatiaľ dva zápasy. Prvý vyhrala v Trnave, kde sa fakt vôbec ľahko nevyhráva, no vyhrali tam 1:2 a následne prehrala so Slovanom, kde predviedli chlapci asi svoj doteraz najhorší výkon. No naposledy si snáď napravili chuť doma s Trenčínom, keď ho vyprevadili domou s prehrou 4:0. Žilina má veľký a kvalitný káder, ktorý je podľa mňa o dosť kvalitnejší, ako ten v Michalovciach a vidím tu veľkú šancu na to, že Žilina pôjde domou so všetkými troma bodmi.